REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Podețele din Parcul Tăbăcărie au intrat în proces de reabilitare

Podețele din Parcul Tăbăcărie au intrat în proces de reabilitare

Replica API 10 decembrie 2019 | 00:04 346

Angajații Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au început săptămâna trecută lucrările de reparații la podețul suspendat aflat în apropierea Lacului Tăbăcărie. Muncitorii înlocuiesc elementele metalice degradate, curăță și vopsesc toate componentele metalice, schimbă podina din lemn degradată și refac tencuiala elementelor din beton.

În paralel, zilele următoare va intra în reabilitare și podețul pietonal de la intrarea în Satul de Vacanță. Aici se vor executa lucrări de schimbare a balustradei și de curățare și reparații a elementelor din beton. Lucrările se derulează în ritm alert, astfel încât până la sfârșitul lunii ambele podețe să poată fi date în folosință.

Primăria Municipiului Constanța recomandă locuitorilor orașului, în special copiilor, să manifeste atenție sporită în zona în care se desfășoară lucrările.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Extraordinara stire ! Nemaipomenit! Parca ar fi construit un spital sau cel putin o parcare supraetajata! Sau un nou parc cu fantana arteziana muzicala! Te doare capul! Niste lucrari simple de intretinerela podetele facute de Ceausescu sau dupa timpul lu Ceasca!
2
0
" Sufocati" parcurile cu pomi , cu plante perene, cat mai multa umbra pt noi! Sunt si floricelele frumoase, dar nu sunt filtre pt praf si noxe si nici nu fac umbra, arborii insa da. Face-ti odata harta spatiilor verzi si nu mai permiteti distrugerea lor. Pe scururi, intre blocuri, pe alei, plantati pomi si generariile viitoare va vor multumi. Apoi strangeti golanii si giganimea, ca sufoca orasul! Mai multa curatenie si patrule, pe jos, ale pol locale, nu cu curu in masina, puturosii. Face-ti teren sa vedeti realitatea din teren, prin cartiere, piete, peste tot, pe jos, nu la mall.
2
0
Speram sa le vopseasca in culori mai vesele.
1
1
De lampa japoneza si furtul ciresilor de linga aceasta fatalaul nu pomeneste nimic.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218