REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Polaris: „Succesul activităţii de salubrizare se bazează şi pe sprijinul constănţenilor!”

Polaris: „Succesul activităţii de salubrizare se bazează şi pe sprijinul constănţenilor!”

Replica API 3 noiembrie 2017 | 00:00 356

Pentru a avea un oraș curat este nevoie și de sprijinul constănțenilor – acesta este mesajul transmis de reprezentanții Polaris M Holding, care atrag atenția că se confruntă cu numeroase situații în care resturile menajere, dar și echipamentele electrice sau alte tipuri de deșeuri sunt aruncate pe stradă, în locuri neamenajate. Angajații Polaris curăță periodic locurile respective, doar pentru a le găsi, după câteva zile, din nou acoperite de gunoaie!

„În perioada 23 – 29 octombrie, angajații Polaris M Holding au continuat cu acțiunile de igienizare, în cadrul campaniei Curățăm Constanța Nostră. Din imaginile atașate, putem observa, din nou, lipsa de respect pentru mediul înconjurător și obișnuința cu care anumiți „cetățeni” deteriorează în mod sistematic imaginea orașului în care locuim.

Mormane de deșeuri aruncate în locuri neamenajate pentru depozitarea deșeurilor: sticle de plastic, deșeuri menajere, pungi, lăzi, cutii din carton, echipamente electrice, etc, toate aceste deșeuri aruncate la întâmplare oferă spațiului public o panoramă dezolantă și insalubră. Succesul activității de salubrizare se bazează, în mare parte, pe sprijinul cetățenilor, așadar fără susținerea acestora acțiunile de salubrizare sunt ineficiente și nu-și vor atinge scopul pe termen lung”, au precizat reprezentanții Polaris M Holding.

Mai mult, aceștia pun accent pe nevoia de reciclare. „Printr-un simplu exercițiu de creativitate putem transforma obiectele de care nu mai avem nevoie în altele noi, multifuncționale și estetice. Putem căuta diverse surse de inspirație, precum filmulețele de pe youtube, iar în acest fel putem economisi bani și, în același timp, putem proteja mediul de alte deșeuri inutile.

Obiectivul principal al campaniei Curățăm Constanța Noastră este de a responsabiliza locuitorii orașului Constanța, agenții economici, asociațiile de proprietari, voluntarii, instituțiile publice să inițieze și să participe la acțiunile de curățenie care au loc în zonele în care locuiesc sau își desfășoară activitatea”, au adăugat reprezentanții Polaris.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine zis sprijin.Dar nesimtirea si nepasarea ii maxima din partea Constantenilor.Succes Polaris.
0
0
Primaria ar trebui sa colaboreze cu Polaris nu doar la semnarea contractelor pe care le cunoastem deja, ci si la depistarea cautatorilor din gunoaie din oras care rastoarna tomberoanele, dupa care pleaca nestingheriti. Oare Primariei nu i se pare ca sunt prea multi politisti locali?Daca nu, sa-i puna la treaba, nu e ok asa?
1
0
cheia succesului la firma mafiota polaris sunt contractele cu hotii din primarie. Apropos hoti, ce mai face mazare ?
2
0
Primaria a pus niste cosulete pt gunoi in centru mici in care nu incape nimic iar unele au fost furate basca mizeriile de la ciini si de la cersetori
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369