REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţia a aplicat AMENZI după AMENZI piţipoancelor care stau atârnate de portierele maşinilor în trafic! VIDEO

Poliţia a aplicat AMENZI după AMENZI piţipoancelor care stau atârnate de portierele maşinilor în trafic! VIDEO

Replica API 25 mai 2018 | 00:02 352

I-A TREZIT NENOROCIREA DIN UNGARIA!

I-A TREZIT NENOROCIREA DIN UNGARIA!

Nenorocirile care se ţin lanţ pe şoselele din România, dar nu numai – să nu uităm că 9 români au murit în Ungaria, din pricina teribilismului unui şofer de microbuz! – au determinat poliţiştii să devină mai drastici în aplicarea sancţiunilor! La Constanţa, după ce au sancţionat mai multe tinere care au făcut paradă, cocoţate de geamurile şi portierele unui Audi, de fericire că au terminat liceul, poliţiştii rutieri s-au sesizat şi în alte cazuri similare.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au autosesizat cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public, astfel 4 tineri au fost sancționați contravențional la regimul rutier. Polițiștii rutieri le-au reamintit tinerilor conducătorilor despre riscului accidentelor rutiere în condiţiile unei conduite imprudente sau agresive şi a gravităţii consecinţelor în cazul nerespectării normelor rutiere.

Cuantumul amenzilor este de 2135 de lei.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/teribilisti-pe-strazile-constantei-politia-i-a-amendat-reactia-unei-tinere-ne-cunoaste-lumea-parintii-nostri-nu-sunt-incuiati-356298/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Video chat iste
1
1
era si cazul ca politia sa intervina, dar sa se aplice amenzi maxime la asa odrasle
2
1
oare cand vor aplica amenzi tiganilor care fac acelasi lucru cand au nunti ? si apropos ,pe data de 23.05.a.c. ora 20.30 a fost bataie si scandal in cartierul bonduelle&fagabou de care nu se aminteste nimic nu vede nu aude politia!
2
0
FAC repetitii pentru vitrinele bordelurilor si nu,nu a fost doar o masina in oras,bajetii au scos toata menajeria LA produs...
4
1
Il stiu pe baiatul din spate din wrangler.. lasati l fara amenda, si-a pierdut si toca astazi..
2
0
"Replica" aminteste in acest articol despre nefericitul eveniment din Ungaria, comparandu-l cu gesturile de bucurie ale unor absolventi de liceu care, putin luati de val, au inceput sa-si fluture esarfele pe geamurile masinilor. Probabil nici nu mai conteaza ca "soferul-cameraman" realiza video-ul in timpul deplasarii cu autoturismul sau, asemeni soferului de autobuz ce facea live pe Facebook in timp ce conducea, provocand astfel tragicul accident. Sunt sigur ca o buna parte din acel cuantum de 2135 de lei este reprezentata de amenzile voastre pentru utilizarea telefonului la volan.
8
1
Fetele cu burdufurile pe portiere ar trebui sa serbeze dupa intrarea lafacultate.Terminarea liceului nu are niciun haz.Toate proastele de la sate fac liceul pt ca se prezinta la ore.Atat! Promoveaza cu prezenta si nu cu stiinta de carte.Faceti un an de facultate,boarfelor,si apoi atarnati-va de capota masinilor
4
3
sa plateasca dai in plm
7
2
In afara de 2masini nu vad care e problema
2
5
Mai bine va vedeti de foamea ce se lupta in voi si comentat dupa. Moda asta se tine de cativa ani, asa petrec elevii dupa absolvire. Sunteti niste frustrati care nu stiu altceva decat sa comenteze.
9
13
comentariu nepermis
8
2
Eu nu inteleg ce e asa mare bucurie. Ei nu au nicio treaba cu scoala
12
6
Ce amenzi ma paratilot . La relatiile pe care le au familiile.
2
6
Foarte bine! Si daca recdidiveaza direct parnaie sau munca in folosul comunitatii!
9
1
boarfele fac si sex oral in mersu masini.
13
5
Muie la toti copiii din video !!!
11
6
Daca sunt smecheri petrec dupa bac
16
4
Jumatate plang
12
3
Mimi sa ii sugi pula curierului
2
19
Toate bagajele se umfla in ultima vreme prin oras mai bine sa zica ce au inghithit cu o seara inainte
10
4
ii doare undeva de amenda voastra de 200 ron...au g class de 100.000 euro, la 18 ani...
25
7
Azi dimineata un pusti curier la nemo transport conducea ca un nebun. A oprit la zebra ca apoi sa plece cu o viteza fantastica pe aosele nu.imainte de a ma injura ca i am intrerupt faptele de vitejie
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367