REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliția a descins acasă la administratorul Adăpostului GROAZEI de la Prejmer. Zeci de cadavre de câini găsite în adăpost

Poliția a descins acasă la administratorul Adăpostului GROAZEI de la Prejmer. Zeci de cadavre de câini găsite în adăpost

Replica API 20 ianuarie 2019 | 00:00 269

Administratorul adăpostului de la Prejmer, județul Bașov, unde au fost găsite mai multe cadavre de câini, a fost identificat, duminică seară, de polițiștii brașoveni, care l-au dus la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX, conform stiripesurse.ro.

Bărbatul care este administratorul adăpostului din Prejmer a fost găsit într-un apartament din Brașov și conduc la audieri.

„În acest moment este audiat, urmând ca, sub coordonarea procurorului de caz, să fie dispuse măsurile legale”, a precizat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Potrivit IPJ Brașov, cercetările se fac pentru „uciderea animalelor cu intenție, fără drept”.

17 cadavre canine au fost găsite, joi, într-un adăpost din Prejmer, județul Brașov. Alte animale fost găsite în viață, dar erau înfometate, deși în interior erau saci întregi nedesfăcuți cu mâncare pentru câini.

Câteva imagini au fost postate pe Facebook de către Andrea Duță, președinte al unei asociații, care mai apoi a și sesizat Poliția și Direcția Sanitar-Veterinară (DSV) Brașov. Adăpostul a fost sigilat, iar vineri specialiști din cadrul DSV au făcut o cercetare amănunțită pentru prelevare de probe.

Potrivit Andrei Duță, în adăpostul din Prejmer erau mai mulți câini, sponsorizați de organizații din Anglia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O infraciune este si acest caz public !
1
0
Exista si cretini care cresc caini pentru lupta si castiga bani multi de pe urma asta..... e plin facebookul de retardati din astia. Nimeni nu face ceva, desi asta e o infractiune.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367