REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Poliţia a prins hoţii care au dat spargerea la restaurantul lui Stere Lascu

Poliţia a prins hoţii care au dat spargerea la restaurantul lui Stere Lascu

Replica API 23 aprilie 2011 | 00:00 185

Bunuri recuperate

Bunuri recuperate

Banda de ţigani care i-a furat fostului consilier local PNL Năvodari, Stere Lascu, catamaranul de aproximativ 30.000 de euro şi motorul Yamaha a fost arestată. După o anchetă amănunţită poliţiştii au reuşit să dea de urma celor care s-au "bucurat" pe moment de bunurile proprietarului complexului turistic "La Scoica Land" din Mamaia Sat. Afaceristul spune că a reuşit să-şi recupereze doar o parte din bunurile de care a fost deposedat. Stere Lascu susţine că după ce şi-a găsit catamaranul abandonat, la sute de metri distanţă de complexul turistic pe care-l administrează, cu ajutorul poliţiştilor,şi-a recuperat şi motorul pontonului.

"Din păcate cel de-al doilea motor furat de banda de ţigani din Ovidiu nu l-am recuperat, dar cred că în scurt timp am să-l recuperez. Sunt bucuros că poliţia s-a dovedit a fi operativă. După ce în noaptea de miercuri spre joi dimineaţă am fost prădat, poliţiştii au reuşit să-i prindă pe cei cinci infractori şi să-i arestaze. Un om singur nu putea să plece cu pontonul pentru că are 8-9 metri lungine, 2 metri înălţime şi alţi 2 metri lăţime. Nu e o simplă bărcuţă. Astă vară ne-am plimbat şi 16 persoane cu catamaranul. Dar atunci când există colaborare între poliţie şi DIAS rezultatele sunt vizibile. Aş dori să le mulţumesc, prin intermediul ziarului "Replica", domnilor Adrian Iancu Rapotan şi Emanoil Dumitru Moraru, precum şi Poliţiei Constanţa şi Năvodari, pentru efortul depus în soluţionarea cazului şi le urez sărbători fericite", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Stere Lascu, patronul renumitelor restaurante "La Scoica Land". Conform acestuia, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au găsit în locuinţele hoţilor şi alte trei motoare de ambarcaţiuni sustrase de la alţi constănţeni. Stere Lascu a mai spus că pe viitor o să fie mult mai precaut pentru a nu mai fi nevoit să treacă prin ce a trecut. Cât despre paznicii care au dormit în timpul serviciului, afaceristul spune că nu vor scăpa nesancţionaţi. "Vom face o şedinţă şi ne mustrăm reciproc. Nu pot să dau vina pe recepţioneră sau pe şeful de restaurant care de bine de rău miercuri noaptea la 02.30 şi-a făcut rondul şi totul era în regulă", spune Lascu. Din câte se pare niciunul dintre bunurile sustrase de hoţi din incinta complexului turistic deţinut de Lascu nu era asigurat. Facem precizarea că fostul consilier a mai fost prăduit de hoţi şi în 2010. Atunci, "oameni de bine" i-au pătruns pe geam în apartamentul din Constanţa de unde i-au furat un laptop şi un iPhon.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614