REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Poliţia Capitalei, apel pentru identificarea unui bărbat implicat în agresarea a doi jandarmi în Piaţa Victoriei

Poliţia Capitalei, apel pentru identificarea unui bărbat implicat în agresarea a doi jandarmi în Piaţa Victoriei

Replica API 13 august 2018 | 02:51 451

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei - Serviciul Omoruri au prezentat fotografii şi fac apel la populaţie să ajute la identificarea unui bărbat implicat în agresarea a doi jandarmi la protestul de vineri din Piaţa Victoriei.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei - Serviciul Omoruri, în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor în care au fost agresaţi cei doi jandarmi, vă solicită sprijinul în mediatizarea unor imagini. Rugăm cetăţenii care îl recunosc pe bărbatul ce apare în fotografii să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Pe această cale mulţumim celor care s-au implicat şi ne-au oferit ajutor", informează Poliţia Capitalei.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La un protest neautorizat si fara organizatori cunoscuti in Europa oriunde din Spania in Germania din Olanda in Anglia si asa mai departe te snopea cu bataia iar de arestari umpleau un stadion. Totul se judeca la viteza si plateai amenzi de munceai cativa ani ca sale acoperi daca nu ajungeai sa faci si parnaie. Asta e democratia fie ca place sau nu.
3
0
din cati au lovito pe panarama aia pe asta l au gasit tap ispasitor?
1
1
Romani nu va recunosc
1
0
pai asta-i chelu general de maturoaie la jandarii de c-ta,si pe vreme de razboi jandarmii au misiunea sa betegeasca populatia proprie,nu au nici un aport in operatiunile de lupta cu inamicul
1
0
esti un prostalau muist!
1
1
avand in vedere ca abatut o curva care a indraznit sa se bage unde nu ii e locul adica la jandarmi , nu v-as spune nici daca as sti
4
6
se intervenea in forta de la inceput . Trebuiau maturati de la primele incidente , asa era normal . GOLANII TRIMISI DE AFARA AU VENIT SA PREGATEASCA DIVIZAREA TARII . FOARTE MULTI VOR REGRETA CA AU PARTICIPAT CAND VOR VEDEA ROMANIA DIVIZATA .
4
6
Saraciilor care spuneti daca erau in America germania etc erau morti. Aia nu isi vand tara si poporul sclavilor
6
0
Si toate astea pentru ca niste nesimtiti jignesc oamenii de pe urma carora isi iau salariile numindu-i ,,pesti,prostituate,drogati etc".Sa nu-l uitati pe jegul ala de Ioan Rus de la Cluj,ce vorbe ii ieseau pe gura!Dragnea,Codrin,T.Toader ar trebui acuzati de instigare la violenta!Cine a facut acele declaratii iresponsabile?Tot pomenesc unii de tarile vestice,USA etc.,acolo pt.asemenea declaratii iresponsabile la adresa contribuabililor sau a electoratului demisia era gata in secunda doi.La orice manifestatie de la noi se afla instigatori,diversionisti,manipulatori s.a.m.d.
6
3
E codrin stefanescu cu peruca!
7
1
Daca evenimentele astea aveau loc in SUA, toti derbedeii erau deja reci la morga cu cate vreo 10 gloante in spate. Acolo politia de-abia asteapta sa te misti aiurea, sa pui mana pe o creanga sau sa incerci sa-i lovesti cu pietre.
10
4
Ptr intoxicatul cu muie 19:35 Politia de ce nu face apel si ptr persoanele care au incercat sa apere femela jandar.Sa stim si noi cine sunt de fapt.Oameni participanti la protest sau jandarmi civili.Ptr ca acolo femela e la momela.Unii se fac ca o apara si altii se fac ca o bat.Aia e tactica de imitat bataia ca sa vina un prost sa dea si el si sa fie filmat.Femela momeala,dintre toate prezente a avut si un fotograf civil si dai poze,dai prezentare si fix asta lasata sa ia bataie!!!! Suspect de instigator,nu e asa muiec19:35?
7
3
un puscarias care respecta haina militara! iti place sa te arzi la ochiu maro, ai? bulangiule!!! Las ca te gasesc eu sa vezi ce ti-o dau de nu te vezi dar nu acolo unde iti place si nu asa cum te gandesti! sau esti vreun prostalau de militian unde tianul e unitate de masura a inteligentei? neah ca in cazul ast trebuia sa fii yoctotian!
3
2
Cetatenii trebuia sa fie ori civilizati ori sau stea acasa
6
4
Sa fie cautati toti care au lovit haina militara. In alta tara nu ar fi avut acest curaj, muistii protestatari drogati si golani ca cel din foto. Dupa ce il prinde-ti sa il trimite-ti la Rahova il astept acolo sa il fut in cur si sa ii dau muie din ora in ora, zdreanta dracului.
10
8
Lui dragnea muie psd
9
9
Si cei care au agresat protestatarii nu sunt cautati?Au alt regim, sau cum, legea nu e valabila pentru toata lumea. Sunt persoane din randul protestatarilor agresate, cu rani,au avut nevoie de ingrijiri medicale, spitalizare.Doar nu sunt masochisti ...
8
11
Toti vai vai ce au patit jandarmii, dar cei 400 cetateti? Ii pasa cuiva
12
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614