REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţia Capitalei: Cele şase persoane reţinute în cazul omorului din Piaţa Constituţiei - arestate preventiv

Poliţia Capitalei: Cele şase persoane reţinute în cazul omorului din Piaţa Constituţiei - arestate preventiv

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 187

Cele şase persoane care au fost reţinute în cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pieţei Constituţiei din municipiul Bucureşti au fost prezentate Tribunalului Bucureşti, judecătorii dispunând arestarea preventivă a acestora, informează, sâmbătă seara, Poliţia Capitalei.

Un număr de 21 de percheziţii domiciliare au avut loc, vineri dimineaţa, în Bucureşti, pentru depistarea bărbatului care este suspectat de uciderea unei persoane în Piaţa Constituţiei.

"În dimineaţa zilei de 4 octombrie, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei", informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, transmis AGERPRES.

Duminica trecută, în jurul orei 22,30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei.

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în pofida ajutorului medical de urgenţă, s-a constatat decesul. Celălalt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri.

În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, şi obiecte contondente, au precizat poliţiştii.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367