REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Poliția l-a prins: Cine este VIOLATORUL care a lăsat însărcinată o femeie aflată în comă de peste 26 de ani

Poliția l-a prins: Cine este VIOLATORUL care a lăsat însărcinată o femeie aflată în comă de peste 26 de ani

Replica API 23 ianuarie 2019 | 00:00 236

Un infirmier, suspectat că a violat o pacientă aflată în stare vegetativă de peste zece ani, a fost arestat în statul american Arizona după ce femeia a născut un copil în decembrie, a anunţat poliţia, potrivit AFP, relatează Agerpres.

La 29 decembrie, victima a dat naştere unui băieţel sănătos, al cărui ADN a fost legat de cel al suspectului, ceea ce a permis arestarea acestuia, a anunţat poliţia din Phoenix (Arizona).

Suspectul, Nathan Sutherland, în vârstă de 36 de ani, se confruntă cu două capete de acuzare, de agresiune sexuală şi abuz asupra unui adult vulnerabil, a declarat sergentul Tommy Thompson în cadrul unei conferinţe de presă.

Nathan Sutherland este "un infirmier înregistrat care era responsabil de îngrijirea victimei la momentul agresiunii sexuale", a explicat şefa poliţiei din Phoenix, Jeri Williams.

Ea a precizat că nu a mai văzut un astfel de caz în 30 de ani de carieră.

Victima, în vârstă de 29 de ani, este în comă după ce s-a înecat în urmă cu peste 10 ani. Ea este spitalizată în centrul Hacienda Healthcare, care oferă îngrijri pentru circa 2.500 de persoane pe an în întreg statul Arizona.

Angajaţii centrului nu au remarcat că victima era însărcinată şi nu au alertat decât atunci când "au auzit-o gemând", a spus o sursă citată de televiziunea locală la începutul lunii ianuarie.

"Bebeluşul, din ceea ce mi s-a spus, este bine", a informat sergentul Thompson. "Nu ne putem alege întotdeauna modul în care venim pe lume, dar ce putem face, ca o comunitate, este să iubim acest copil", a spus el.

Avocatul familiei victimei a declarat că bebeluşul "s-a născut în sânul unei familii iubitoare care va avea grijă de el", conform New York Times.

"Este un centru în care ar trebui să te simţi în securitate, însă nu s-a întâmplat asta cu această persoană", a declarat primarul oraşului Phoenix, Thelda Williams, în aceeaşi conferinţă de presă.

Directorul respectivului centru a demisionat în urma scandalului, conform unui comunicat.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920