REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Poliția Locală a fost la apartamentul lui Iorov din Mamaia! CONSTRUCȚII ILEGALE!? VIDEO!

Poliția Locală a fost la apartamentul lui Iorov din Mamaia! CONSTRUCȚII ILEGALE!? VIDEO!

Replica API 27 februarie 2019 | 01:49 592

Alexandru Iorov, mai presus de lege!? Finul lui Radu Mazăre, Alexandru Iorov, continuă să ignore autoritățile și insistă să-și termine lucrările de construcții demarate în apartamentele sale situate în blocul situat în stațiunea Mamaia, nr. 501 A. Deși are interzis să construiască, deși a deschis o acțiune în instanță, solicitând, printr-o ordonanță președințială, suspendarea efectelor deciziei Poliției Locale, dosarul aflându-se încă pe rol, Iorov își face de cap. Locatarii au semnalat, din nou, autoritățile și sunt dispuși să-i facă plângere penală, mai ales că rudele afaceristului aduc jigniri și amenințări vecinilor revoltați. Poliția Locală s-a deplasat la fața locului, însă acestora nu le-a fost permis accesul în imobile, pe motiv că proprietarul este plecat din țară. Asta înn condițiile în care, vecinii l-au văzut, și nu o dată, la apartamentele unde se lucrează de zor.

A fost amendat, în vara anului trecut, de Poliția Locală-Serviciul Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal pentru că a demarat lucrări fără autorizație, și i s-a impus să stopeze lucrările, dar a deschis acțiune în instanță, solicitând suspedarea efectelor procesului verbal. Numai că, potrivit locatarilor, Iorov n-ar respecta legea și, fără să aștepte decizia judecătorilor, continuă să lucreze la imobilul din Mamaia, zona Butoaie. Concret, acesta dorește să transforme cele două apartamente în... 14 garsoniere, spun vecinii, blocând accesul pe scări de la etajul 6 la 7. Vecinii au filmat în timp ce angajații cărau materialele de construcții în lift, înregistrări care au ajuns și în posesia noastră, dar și a Poliției Locale. Organele de control s-au deplasat la fața locului, însă nu le-a fost permis accesul în imobile, pe motiv că proprietarul nu este în țară.

”Știu că face recompartimentări. Vrea să recompartimenteze cele două apartamente pentru a avea mai multe camere. Din ce am vorbit cu el, știu că are actele depuse și sunt în curs de emitere. Știu că vecina este deranjată, este deranjant, într-adevăr”, a spus un vecin.

Precizăm că, pe 12 februarie, Iorov a avut termen la Tribunalul Constanța, instanță care a declinat competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa. Decizia este fără cale de atac. Pe fond, acțiunea i-a fost respinsă.

Reamintim că, prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei la sfârșitul anului trecut, Alexandru George Iorov, fiul fostui director în cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, Gheorghe Iorov, a solicitat suspendarea măsurii dispuse prin procesul verbal de constatare și sancționare a contravențiilor din 2 august 2018, respectiv oprirea executării lucrărilor de construcții până la judecata definitivă a dosarului de plângere contravențională. El a realizat compartimentări interioare la apartamentele 40 și 41 la blocul 501 A în suprafața utilă de 280 mp fiecare, prin desființarea în totalitate a pereților interiori existenți din zidărie BCA și realizarea unei noi recompartimentări prin montare structuri de susținere din metal și monturi și panouri rigips”. Potrivit vecinilor, Iorov vrea să transforme cele două apartamente în garsoniere, 14 la număr.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asteapta pana la urmatoarele zece blocuri din bucuresti. Mai pui cinci ani dupa, daca nu zece, si va fi si in Costangeles. Si-atunci va fi la unul mai fraier ca Iorov. Visati, prostilor. Si stati in continuare in case la vot.
6
0
Primul bloc din Bucuresti cu decizie definitiva de demolare a fost pus la pamant pe cheltuiala proprietarului. Trei luni a durat intreaga operatiune, care a costat 70.000 de euro.
6
1
Pe Jean Tucanu cand il controleaza cineva ?? Un mafiot cu afaceri sub acoperire
6
0
Jidovul a fost prins
4
1
Mi se pare mie sau aia e casa scarii..stiti voi ce face omul ala...dar asa e cand esti rau si nestiutor...
0
4
Cum un PNL-ist nu respecta legea? Nu se poate asa ceva.Doar e fiul lui taica-su.Om serios, pnlist cu principii sanatoase.
3
2
Aveti voi tupeu sa va luati de finul lu mazare? Cand nevasta lu asta este fosta sefa de cabinet a lu Mazare? Cand blonda stie toate cele mismasuri si potlogarii? Cand iorov era director in APMC? Si cand i0 tragea pe la spate secretarei in biroul directorului general? Cand venea cu porschele la munca si dadea ordin sa i fie maturata platforma ca sa nu i fie murdarite cauciucurile? Pai numai cate afaceri a facut asta in numele magistratilor, procurorilor, judecatorilor, investitorilor, machedonilor, prin intermediul lui nevastasa cu mazare, numai cata samanta a colectat aia de la toate jegurile,
9
0
Politia locala e ocupata cu panda la locurile de parcare. Ia sa fi fost vreun amarastean care a dat gaura intrun perete sa vezi cum il amendau. Pe asta nu pot. De ce va e teama domnilor?
18
0
de ce il mai pasuiti pe acest derbedeu si nu ii demolati toata constructia si sa nu ii mai dea autorizatie niciodata.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218