REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Poliția Locală a împărțit din nou amenzi ”la greu” pentru consum de alcool pe domeniul public și pentru alte fapte antisociale

Poliția Locală a împărțit din nou amenzi ”la greu” pentru consum de alcool pe domeniul public și pentru alte fapte antisociale

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:25 421

Polițiștii locali au acționat, în cursul zilei de miercuri, în intervalul orar 06.00-22.00 și au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Strada Unirii, Strada Zorelelor, Strada Viorelelor, Strada Mircea cel Bătrân, Strada Nicolae Titulescu, Aleea Umanității, Bulevardul I.C Brătianu, Strada Cincinat Pavelescu, Strada Dispensarului, Strada Fântânelor, Zona Peninsulară precum și în parcurile constănțene. Pe parcursul activității au fost aplicate în domeniul ordinii și liniștii publice 30 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.200 lei după cum urmează:

7 sancțiuni a câte 400 de lei pentru răscolirea gunoiului din containere, 2 sancțiuni a câte 400 de lei pentru - scuipatul, aruncarea de hârtii sau alte obiecte, resturi de țigări sau alimentare, o sancțiune a 400 de lei pentru deteriorarea spațiilor verzi sau a celor cu această destinație din parcuri, grădini publice sau altele în scopul executării unor construcții ușoare, o altă sancțiune de 400 de lei pentru deteriorarea zonelor amenajate cu pavele pentru traficul pietonal precum și accesul neautorizat al vehiculelor, 8 sancțiuni a câte 100 de lei pentru consumul de băuturi alcoolice pe drumuri publice și încă o sancțiune de 300 de lei pentru aceeași faptă, o sancțiune de 300 de lei pentru refuz de legitimare, o sancțiune de 400 de lei pentru deteriorarea indicatoarelor rutiere din zona Tăbăcărie, o sancțiune de 500 de lei pentru ăvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene - Parc Tăbăcărie, o sancțiune de 50 de lei pentru cerșetorie, respectiv o sancțiune de 50 lei pentru călătorie pe mijloacele de transport fără bilet.

Direcția Poliție Locală a anunțat că aceste activități vor continua, iar pe această cale solicită constănțenilor să respecte normele legale în vigoare în ceea ce privește mentinerea curățeniei în orașul nostru pentru a nu se ajunge în situații similare celor expuse. ”Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!”

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Militia locala vrea si ea spaga. Cand ii spuneam unui militian local, ca are bani din spaga, imi raspundea ca el e la locala, si nu sunt bani de spaga. Un cacat, dar bani de ce sunt?
0
1
Ai gresit politia, baiatul meu...locala nu are dreptul sa opreasca microbuze sau autobuze...
2
0
Dar dc nu mai opriti microbuzele ? Cine va pus frana? Ati strans ceva bani cand v ati facut treaba ! Dar sa gasit cineva sa ia o spaga mare si sa va imiedice
1
1
Le da amenzi la boschetari, gunoieri,saraci. Cu ce sa plateasca daca ei nu muncesc ? Astea sunt facute de ochii lumii. La cei care incalca multe alte reguli de convietuire de ce nu le da amenzi ?
3
0
Politia Locala au sediul pe str.Amzacea iar vis a vis de sediul lor in piata se afla un bar unde connsumul de bauturi alcoolice se face pe strada,stand pe navete .Deci controalele sunnt pe bune sau asa sa dam bine in comunicate de presa ?
4
0
numai in cartierul bonduelle&fagabou nu vine politia locala,probabil sa nu ii supere pe cei de acolo
6
0
in sfarsit un lucru bun! sa-i rupa cu amenzi!
3
0
Popor de tigani
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614