REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

POLIŢIA LOCALĂ A ÎNCEPUT DEMOLAREA GARAJELOR LA CONSTANŢA!

POLIŢIA LOCALĂ A ÎNCEPUT DEMOLAREA GARAJELOR LA CONSTANŢA!

Replica API 7 noiembrie 2018 | 00:05 738

După ce consilierii locali au votat regulamentul privind activitatea de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă, Poliția Locală Constanța a demarat, în data de 01 octombrie a.c., acţiunea de demolare a garajelor din municipiu.

De la începutul lunii octombrie, până pe 6 noiembrie a.c., au fost demolate peste 60 de garaje.

"Nu desființăm garajul cuiva, și dăm loc de parcare altcuiva. Le asigurăm loc de parcare. Dar trebuie să înțelegem că, în loc la 10 garaje, putem parca 15 mașini”, a declarat primarul municipiului, Decebal Făgădău.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța a demarat în data de 01 octombrie a.c., o campanie de eliberare a domeniului public sau privat al unității administrativ-teritoriale de construcțiile provizorii de tip garaj în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială.

Această campanie s-a concretizat în identificarea deținătorilor legali ai garajelor, întocmirea somațiilor, a referatelor de demolare, continuând cu desființarea pe cale administrativă pentru construcțiile nelegale.

De asemenea, au fost remise adrese către SC Confort Urban în vederea stabilirii unor soluții pentru generarea de locuri de parcare în calitate de administrator al tramei stradale.

În perioada 01 octombrie - 06 noiembrie a.c au fost desființate un număr de 63 de garaje din municipiul Constanța.

Precizăm că acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus de către polițiștii locali, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz.

Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000-100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca este cineva care trebuie sa demoleze garajul as avea nevoie de un garaj .Multumesc.0749195036
0
0
PENTRU "MARUS".....STATI ...TINETI-VA BINE ...CALVARUL ABIA ACUM INCEPE ....PE MIRCEA STANGA VOR MONTA SI PLACUTE CU PLATA SMS ....!!!
3
0
Da de cand are politia locala utilaje ptr. demolare ..sau scrie in fisa postului ca politia locala sa faca demolari ..sunteti penibili in occident sunt firme specializate ptr. asa ceva nu politia derbedeilor ..politia trebuie sa curate la propriu orasul constanta ptr k este plin si infect de tigani ..turci bisnitari de tigari etc. sunteti jalnici si ar trebui sa vi se aplice legea la toti etc.
8
2
bai pe starda mircea si in tomis 2 cand faceti parcari? ca de 40 de ani nu sa facut nici o parcare, si trtuarul de pe micea are 5 metri nefolositori , nu suntem in china ..faceti parcari si dupa aia dati amenzi va rugam.,
11
0
poate demoleaza si garajele de langa apele romane,din 13 garaje doar 5 sunt ocupate,restul sunt goale....sa vedem daca primaria sau locala au tupeu sa intervina pe acel teren.
12
0
E bine ca demoleaza mizeriile alea. Sa vedem ce anume le va lua locul. O vedem multe puz-uri. Sper sa nu fie mai rau.
15
0
La poarta 4 la gara la bloc h-8 demolati garajele !!!!! Are unu un garaj cat pentru 5 masini ! Veniit la poarta 4 ! Demolati garajele !!!!!!
11
0
Spor la treaba! Dar demolarea trebuia sa o faca proprietarii respectivi
13
1
numai sa rasara parcari, nu blocurile pe amplasamentele respective. Cat despre faptul ca replica a blocat comentariile la articolul cu IPS si Halepa, n-am decat un mesaj: Muie Teodosie Sodomitul, Muie Halep, Muie pseudo-universitatea Ovidius, care a uns-o doctor pe analfabeta asta.
14
6
Veniti si la noi in zona Trust intre blocuri,in garaje depoziteaza butoaie cu vin si muraturi iar masinile le tin afara,basca sobolani si altele! in spate la C-uri!
14
0
Foarte bine ca se gandesc la demolarea garajelor .. dar sa speram ca dupa demolarea lor nu va trece 10 ani pana vor fi locuri de parcare acolo.
15
4
soc si groaza...sa le darame mai repede
15
3
In faleza nord langa scoala 3 cand?Toate garajele sunt ocupate cu muraturi si varza...Vrem locuri de parcare!
20
0
sunt zeci de garaje,dar sunt ocupate cu,butoaie cu varza,muraturi,animale de companie...numai de masini nu sunt ocupate.....si cei de la case care au garaje,le tin goale,iar masinile stau pe strazi...simplu...verificati....
23
0
Abureli.!Din cauza acelor garaje nu sunt locuri de parcare! Ei as, daca in toate locurile unde este mizerie de nedescris si amplasari,mai putin legale de cladiri, chiciuri si chioscuri sa vezi cum ar exista locuri de parcare. Da, dar uite asa are si ploitia locala activitate si justificare pentru salariile pe care le au. Rusine domn primar, aplicati aceeasi plolitica ca si mazare.!
11
14
Foarte bine .
19
1
Bai nu tin cu primaria, dar si astia cu garaje o fortau. Cei din faleza isi inchiriau apartamentele la sezoniti si locuiau in asa zisele garaje. Pe de alta parte in garaje numai masini nu erau. Plus ca isi tineau masinile parcare in fata garajului ca si cum erau proprietate personala astfel ingreunand circulatia.
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218