REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Poliția Locală, alături de elevii din școlile și liceele constănțene

Poliția Locală, alături de elevii din școlile și liceele constănțene

Replica API 11 octombrie 2019 | 03:15 427

Echipele Serviciului de Ordine Publică, cele ale Serviciului Fluidizare Rutieră și ale Serviciului Siguranță Rutieră din cadrul Poliției Locale Constanța sunt prezente zilnic în perimetrul unităților de învățământ pentru a asigura protecţia şi siguranţa elevilor.

Scopul acestor activități de monitorizare îl reprezintă adoptarea unei politici preventive de către autoritatea publică locală în proximitatea unităților de învătământ constănțene, asftel încât elevii să se simtă în siguranță și să nu devină victimele unor persoane care săvârșesc fapte antisociale, dar și pentru evitarea vătămării copiilor și adolescenților prin accidente rutiere. ”Pe această cale recomandăm elevilor și părinților să depună eforturi concentrate pentru creșterea siguranței rutiere, să fie conștienți de traficul rutier, să aplice reguli minimale de circulație în calitate de pietoni, să fie atenți la semnalele oamenilor legii, iar dacă sesizează o faptă antisocială să apeleze cu încredere la polițiștii locali. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să manifeste atenție sporită și să reducă viteză în zona adiacentă unităților de învățământ pentru evitarea oricăror pericole. Numai împreună putem asigura un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Constantene la cati soferi dilii sunt pentru care nu exista legislatie rutiera lucrul asta chiar se impunea,pentru ca mincinosi astia dupa un eventual accident declara:"mi-a sarit copilul in fata masini" si uite asa omoara soferi astia copiii dupa care justitia ii declara nevinovati pentru ca nici pentru astia nu exista lege,ei interpreteaza legea dupa bunul lor plac.Sau tu nu ai auzit sa se fi intamplat asa ceva vreodata in Romania.
3
1
Le-ati mai gasit ceva de lucru ca sa nu mai stea la mana-ntinsa si sa dea amenzi. Rusine !
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218