REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Poliția Locală avertizează: proprietarii TERENURILOR NEÎNGRIJITE vor primi AMENZI!

Poliția Locală avertizează: proprietarii TERENURILOR NEÎNGRIJITE vor primi AMENZI!

Replica API 13 iunie 2019 | 04:29 1645

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului au permanent în atenție terenurile nesalubrizate aflate pe raza municipiului Constanța, efecutând în această perioadă verificări pe linia depistării de locații neîngrijite, neigienizate și neîmprejmuite, cu atât mai mult cu cât, o dată cu încălzirea vremii, vegetația va crește pe terenurile respective, iar această trebuie cosită.

Potrivit H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța proprietarii de terenuri au obligația să asigure o stare permanentă de cutățenie prin tăierea vegetației crescută în exces și ridicarea deșeurilor de pe tenurile libere, neafecate de construcții, precum și împrejurul acestora.

Nerespectarea acestei obligații legale constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 500-1.000 lei persoanele fizice și 1.000-2.000 lei persoanele juridice.

„Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare privind menținerea permanentă a stării de curățenie și tăiere a vegetației crescute în exces ori de câte ori se impune. Menționăm că sancțiunile se vor aplica, în mod repetat, până la luarea măsurilor de salubrizare, cosire, împrejmuire, etc.”, au atenționat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi m-am tamponat cu un biciclist care a iesit pe aleea mica din capatul spitalului Mangalia, aleea care da spre mare. Balariile erau mai inalte de un stat de om si nu vedeai nimic! Am calcat boschetii aia la pamant in dreapta si-n stanga cat sa nu se intample vreo nenorocire sa poti vedea in stanga si-ndreapta.. Vedeti si-n fata salii sporturilor din Saturn ce serparie este si acolo!!! Toata Mangalia si statiunile sunt MAIDAN!!!
0
0
Vrem si segregarea gunoaelor de la populatie, si amendarea celor care arunca gunoiul pe unde apuca.
2
1
Sa traiasca ambrozia!!!! Daca esti fatalau si nu suporti ambrozia nu trece prin zona! Azi maine o sa apara fatalai care sunt alergici la aer! Ce o sa faceti pentru astia?
1
1
O vor amenda si pe nesimtita care a defrisat terenul din fata blocului s3 de pe bulevardul Lapusneanu , unde a ramas doar o "plantatie" de ambrozie ?
5
0
Si la Mangalia cand dispar maidanezii, terenuri pline de balarii si reziduuri de tot felul prin cartierele Dobrogea? Cei responsabili faceti-va treaba, ca leafa merge. Dezinsectie urgenta ca tantarii deja ataca .Se anunta si canicula deci serpii se vor plimba in voie.
2
2
Mai intai Primaria sa se ingrijeasca de domeniul public si dupa accea sa aiba pretentii.
11
0
str mihai eminescu intre srt decebal si str eroilor e jalnic pe malul marii fff multa mizerie, fara trotuar ,copaci neingrijiti...jenanat
2
0
Va rog si in Tuzla , zona castelului de apa , este vegetatie de doi metri si e periculos .
0
3
Zona Campus plina de balarii si gunoaie.
4
1
Beavo era cazul si la noi sa dispara boschetii.
3
3
Bravo...Moarte ambroziei!!!
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369