REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Poliția Locală Constanța a primit ordinul de ministru privind detașarea noului șef!

Poliția Locală Constanța a primit ordinul de ministru privind detașarea noului șef!

Replica API 19 martie 2019 | 01:31 954

Conducerea Poliției Locale Constanța a prezentat raportul de activitate al Direcției pentru anul 2018. Evenimentul a avut loc în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ în prezența reprezentanților mai multor instituții din Constanța, precum DSP, Direcția de Cultură, RADET, RATC, ISJ, Jandarmerie.

"Din momentul în care am ajuns primar, conform promisiunii din campanie, aceea de a construi o structură puternică care să facă din Constanța un oraș sigur, am început de la o inventariere a ceea ce aveam la nivelul Poliției Locale și neexploatat la nivelul cooperării interinstituționale. Din acel moment, am avut întâlniri lunare cu toate structurile din Constanța, Poliția Națională, Jandarmerie, ISU, RADET, tuturor structurilor care ne-au sprijinit în acest demers de a construit ceva. Am înființat Poliția Locală, care nu exista înainte, exista doar imaginea fostului Corp Control,care nu prea avea o activitate pe care să o simtă comunitatea. Din 2017, ne-am propus să creștem competențele. Înainte erau căruțe pe toate drumurile, comerțul ambulant pe plajă etc. La sfârșitul lui 2017 i-am propus lui Dogaru (Tudorel Dogaru - n.r.), fostul comisar șef, să accepte detașarea. Îi mulțumesc pentru activitate, îi multumesc Departamentului comunicare care a promovat activitatea Poliției Locale. În 2018, s-au dat mai multe amenzi față de anii trecuți. Dar polițiștii locali nu au avut si nu vor avea plan de amenzi. Constanța este un oraș sănătos dacă regulile sunt aplicate. Corpul Politiei Locale arată bine astăzi și va crește. O dovedesc realitățile, dincolo de cifre.", a declarat Decebal Făgădău.

Primarul Făgădău a mai anunțat că a primit luni, 18 martie, ordinul de ministru privind detașarea pentru 6 luni a lui George Szekely la conducerea Poliției Locale. Acesta vine din cadrul IPJ Constanța.

”Din anul 2000 activez în cadrul IPJ Constanța. Mulțumesc pentru onoarea de a mă susține în această funcție. Sunt convins că, alături de noii mei colegi, voi reuși să continuăm munca depusă pânăa cum, din respect pentru cetățeni", a spus George Szekely.

Ion Chiru, șeful Poliției Municipiului, a declarat: "Activitatea Poliției e una bună, întotdeauna este loc și de mai bine. Cu sprijinul Poliției Locale am avut o scădere a furturilor din locuințe și a tâlhăriilor. Avem o colaborare bună spre foarte bună cu Poliția Locală".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Speram ca noul nostru sef DNU SEKELY, sa nu ne mai oblige cum ne obliga DOGARU sa dam numai amenzi ,si daca nu dam ,sa nu ne mai bage in comisie si sa ne ia bani din salariu, asa cum facea DOGARU. Vrem sa avem si posibilitatea sa dam oamenilor avertisment in anumite situatii , nu obligatoriu amenda , asa cum ne spunea DOGARU la sedinte AMENZI AMENZI AMENZI ,sa avem bani sa platim salarii, masini, imbracaminte, bugetul local, si altele. DNU SEKELY , va uram bun venit ,succes in noua functie, dar va rugam sa nu faceti ce facea DOGARU, acest zeflemist si jigodie de om posibil.
6
0
Politia locala este o mizerie! Niste incompetenti! Toti
6
4
Frustratul asta de primar se viseaza saracu un fel de politist sef al orasului ca sa asculte oamenii de el. Marea lui bucurie ca are multi politisti care dau multe amenzi. Si partidul PSD deconteaza electoral toate tranzaile din mintea frustratului
7
1
In RO exista o singura politie cea nationala.Politie locala este un termen ilegal.Pot fi denumiti oricum dar nu POLITIE!
3
2
politia locala a primit ordinul de ministru......asa cap asa titlu
3
0
Probabil din greseala apa imbuteliata
1
0
iata, in pozitie centrala, ospatarul nedumerit, ii lipseste prosopul pe mana, a adunat bajetii sa faca putina activitate, o dare de seama, afacerile merg mai departe, e convins ca sunt atatia pr osti in orasul Constanta incat vor castiga din nou alegerile
4
2
Bravo domnilor politisti pupati-l pe Fagadau poate primiti si voi un post la pensie! Ce atata colaborare cu serviciile primariei si dupa care va plangeti ca va copie uniforma si atrbutiile! Atat de josnic a ajuns sistemul politienesc incat sa joace ca o papusa dupa cum canta politicul! Faceti uniforma de ras in momentul in care afirmati ca infractionalitatea a scazut datorita colaborarii cu politia locala iar maine o sa fiti multumiti si o sa scada infractionalitatea si datorita firmelor de paza asta insemnand ca POLITIA ROMANA nu este in stare sa-si indeplineasca atributiile singura!
18
2
Ii stiu sunt Robi si Vasile din Las Fierbinti.
9
2
Chelu ala din dreapta lui Facarau era in Mamaia si lua dreptul de la toate tarabele!!! Era gagicul lui Mikaela si catelul lui Pripisi !!! Acu este mare legist.... pardon curyst si lymbyst
13
2
Din informatii certe sunt deja monitorizati angajati ai primariei cat sk din cadrul politiei locale iar cat de curand cand vor fi cercetati pentru abuzuri la fel am mai anuntat si cand au fost luati cei de la politia rutiera daca va amintiti
8
1
Politie locala puternica ne trebuia, ca on rest le a rezolvat pe toate. Un primar de doi lei
14
2
George, sunt convins ca vei face treaba si acolo insa tu ai alta menire, aceea de a reveni la economic acolo unde chiar stii ce ai de facut iar pentru colectiv esti o pierdere. Prietenii si cei care te cunosc, stiu ca ai plecat datorita managementului feudal al sefului ipj Dancu, care a supus Serviciul de la inscaunarea sa unor presiuni inimaginabile tocmai pentru a scapa de profesionistii structurii pentru a-si pune lingai care sa-i dirijeze solutiile in dosare. In sase luni sunt convins ca ai sa revii...
18
4
Pai da-ti mama la o parte, ca nu am loc de ea.
10
1
politia locala.... no mai laudati atat... toti spagari.... ia pus akm domnu primar sa dea amenzi si pe aeru care il respiram....ziua dau amenzi..noaptea gestioneaza afacerile lor personale... cei mai mari spagari ai orasului
20
3
Prodan de la sectia 2 este spagarul sef.Ia spaga de la cei cate band tigati in tomis3
4
8
Sa ii sugi coitele lu Babu
4
24
Babu parcheaza ilegal prin oras , dar nu zice nimic politia de babuinul prostivan
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614