REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Poliţia Locală Constanţa va avea un şef la care nu se aştepta! A fost cerută detaşarea unui comisar şef din cadrul IPJ!

Poliţia Locală Constanţa va avea un şef la care nu se aştepta! A fost cerută detaşarea unui comisar şef din cadrul IPJ!

Replica API 22 noiembrie 2017 | 16:48 1685

Începând cu data de 16 noiembrie a.c., a încetat împuternicirea pe funcția de adjunct al Inspectorului Șef al I.P.J. Constanța, a comisarului-şef de poliţie Tudorel Dogaru. Acesta a revenit în funcția de șef al Poliției Municipiului Constanța. Se pare însă că fostul şef al “mascaţilor” şi fost adjunct al IPJ nu va sta prea mult la Poliţia Municipiu, şi asta pentru că Primăria municipiului Constanţa a solicitat detaşarea acestuia la conducerea Poliţiei Locale – instituţie în subordinea primăriei. Decizia, ca şi documentul amintit mai sus, se află la ministrul de Interne, Carmen Dan.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tudorel te rog frumos pleaca de la primarie fii obiectiv nu subiectiv ca daca psd situatia va deveni critica te asigur de acest eveniment total esti prea bine ptegatit sa fii in politia romana la IPJ adica obiectiv nu subiectiv
0
0
ori s-a prostit...ori e ceva la mijloc...parea un tip cu minte...ce sa caute la locala? cu toti analfabetii....ca si aia de trupele speciala SEAL...DIAS...alti retarzi.
0
0
Ce sifon esti . Ai lins si tu clanta pe la ei , nu ?
0
0
Cu voia lui s-au fara acest domn nu merita sa fie denigrat si mutat la primaria cum li se scoala la unii ca"l-ar vrea pe ala"e cineva aceasta persoana Domnul Dogaru care a facut multe.ar trebui facut vacant postul di primarie dar cred ca la ce angajati au nu e capabil nici unul.putini se nasc ca Domnul Dancu s-au Domnul Dogaru..
0
2
Nu este posibil ca un politist sa fie DETASAT la politia locala. Singura sansa este sa isi dea demisia din MAI si sa se angajeze la primarie ca si politist local . Punct
4
3
salariul il primeste de la M.A.I, de la primarie, daca cititi statutul de functii si organigrama va fii remunerat ca politist detasat in cuantum de 2000 lei.
2
2
nu cred ca ar accepta el asa grozavie. el este un om integru iar politia locala nu e politie
8
5
Orice om detasat ia salariul doar de acolo de unde lucreaza.
6
6
Pai asa e la noi salariul din doua parti. . Dar nu mai sunt altii capabili de ce nu ii dati si altuia sansa . Va mai mirati ca pleaca lumea afara scarbita . Si pensia pe masura . Dupa ce Gabi Stan si Daian si au bagat toate fufele pe acolo si mai toate amantele de prin primarie acum vine si asta capac . Pe asta oare il fute cineva ca pe alea le inteleg
11
3
A cerut primaria asa ceva?? Si Pinocchio ce zicea?!
6
2
Bine ca numai veniti cu prea fericitul Moraru
6
3
Si salariul o sa-l incaseze din doua parti? Ori ziaristul nu are habar cum stau lucrurile la M.A.I? Cand o sa ajunga politistii sa fie platiti de primarie si sa lucreze si la M.A.I, sa fim informati si noi! Auzi la ei, politist activ, detasat la Politia Locala!!!!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218