REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Poliţia Locală, lăudată de Făgădău: ‘Ştiu că nu sunt popular că dau amenzi, dar indiferent de înjurături, voi susţine normalitatea!’

Poliţia Locală, lăudată de Făgădău: ‘Ştiu că nu sunt popular că dau amenzi, dar indiferent de înjurături, voi susţine normalitatea!’

Replica API 1 august 2018 | 00:00 759

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a subliniat, marți, 31 iulie a.c., că apreciază activitatea desfășurată de Direcția Generală a Poliției Locale Constanța și că pentru anul viitor intenționează să crească la „maximum” organigrama acestei instituții.

„Vom înteți controalele, și, așa cum am mai spus, susțin și întăresc activitatea Poliției Locale. Știu că este neplăcut să fii sancționat. Știu că lumea nu s-a obișnuit cu normalitatea; ați văzut că amendăm de la cei care scuipă semințe pe jos până la cei care merg cu câinii și nu strâng după ei. Acesta este normalitatea. Știu că nu sunt popular că dau amenzi. Și indiferent câte reproșuri, câte înjurături, cât de nepopular voi ajunge, voi susține instaurarea normalității”, a precizat primarul Decebal Făgădău.

Potrivit acestuia, în primele trei luni ale anului 2018 polițiștii locali din Constanța au aplicat peste 12.500 de sancțiuni, adică mai mult decât numărul sancțiunilor aplicate în 2014 și 2015, la un loc.

„Regulile ne fac bine. Ne uităm la alte state civilizate, mergem ca turiști, respectăm 100% toate regulile și când ne întoarcem acasă ne comportăm adeseori ca niște sălbatici. Vreau să descurajez o asemenea atitudine, iar Poliția Locală este instrumentul nostru, al municipalității, care instaurează normalitatea. Tocmai de aceea am vrut să fac această precizare pentru că veți vedea în proiecția bugetară pe anul viitor creșterea la maximum a organigramei Poliției Locale Constanța, concursuri organizate pentru angajări în Poliția Locală, mă bucur că este o competiție atât de mare pe posturile pe care Poliția Locală le scoate la concurs. Și după cum puteți vedea, s-a schimbat și imaginea Poliției Locale și a orașului. Mă bucur că anul acesta Poliția Locală a făcut ceea ce ar fi trebuit să facă cei care fac bani din plajă și merge și penalizează pe cei care fac comerț ambulant, pe cei care deranjează turiștii și pe cei care de multe ori”, a mai precizat primarul.

De menționat că mandatul comisarului șef Tudorel Dogaru, fost inspector șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, a fost prelungit cu încă șase luni, a arătat primarul Făgădău.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-ti bag p..a in suflet de nesimtit
0
0
Dle primar,mai abrogati din "dezlegarile" oferite de 10 ani celor ce-au dobandit din domeniul public,mai revizuiti pe cei ce n-au proces-verbal de vecinatate si-au transformat destinatii intravilane in bombe de poluare!schimbati ordinea:un departament al dvs. elibereaza si altul amendeaza modic.Ce inseamna orar la cerere?!toti constantenii merg la scoala,serviciu..de ce la rasarit sunt bodegile pline,de ce sunt utilizate norme improprii de convietuire social ce dauneaza sanatatii umane si mediului ?
0
0
Domnul "Director adjunct" Encica, un jpagagiu ordinar care a supt din MAMAIA iar acum face pe "ingerasul" si ca este correct. RUSINE, Javra si jigodie ordinara.
11
0
Tudorel nu a fost bun de politist cu acte in regula si a fugit la locala unde nu trebuie sa justifice spagile si salariile. Tudorele in viata ta de asa zis politist Cati hoti ai prins ? Iti spun eu sa nu gandesti tu prea mult : niciunul. Despre ce vorbim. lui Fagadau ii este frica de nasu chel ajuns sef IPJ si il lauda pe finul Tudorel.
9
0
Sa reduci drastic numarul locurilor de parcare din oras si dupa sa dai Comunicate de presa cu cate amenzi dai pe fluidizare trafic asta da ....si dupa primarul te mai si lauda pare practic ireal dar se intampla. Normal Nu Ar fi sa ne llaudam cu realizarile? Nu e nimeni impotriva la amenzi este vorba doar despre orasul nostru si de faptul ca n are nimeni noua vieti sa astepte si sa tot astepte....
9
1
pai daca ti-e indiferent de injuraturi atunci mai ia nista muie de la mine hotule ordinar !!!
8
3
Care normalitate, lacusta ce esti?
4
1
Trebuia sa inceapa odata o astfel de campanie. Constanta este imbacsita de oameni necivilizati. Civilizatia trebuie facuta cu orice risc. Nu se mai poate! Primaria trebuie sa inceteze haosul urbanistic sa reduca nivelul de poluare fonica sa gaseasca solutii la ghenele de gunoi aruncate pe trotuare sau aiurea printre blocuri sa rezolve problema parcarilor sa descurajeze traficul haotic sa implementeze sisteme de siguranta pentru cetateanul de rand. Constanta este sufocata si mizerabila!
12
0
In statele civilizate nu ai tiganimea aproape de centrul orasului, nu ai mizeria crasa, nu ai economie zero, ai strazi, parcari si multe altele. Esti CEL MAI SLAB SI PENIBIL PRIMAR pe care l-a avut orasul, dar pe tine te doare-n cot de opinia cetatenilor. Cat e un os de ros di de furat, traiasca functia de care esti total strain. Hai sictir!!!
11
4
normalitatea inseamna si o fata europeana a orasului, nu ce avem acum
11
1
Amenzile Politiei Locale nu se acorda si tiganilor din cartierul Henri Coanda care fac gratar pe strada Dionisie cel Mic nr. 68. desi au fost anuntati telefonic. Probabil amenzile nu se dau si votantilor PSD.
8
1
Dezinformare totala, plan de amenzi facut pe spatele sarmanilor amendati cu miliarde pe ratc ca n au bani de bilet, in schimb orasul e plin plin plin de comercianti care n au sau nu respecta legea. Frumos asa
13
3
Prima data creezi conditii adica locuri de parcare gratis ca d'aia platim impozite apoi vii cu chitantierul slugilor oligofrene de la locala auzi cuie psd?
4
2
OK ati facut parcari pt localuri . dar are cineva curaj sa-i amendeze pe cei care merg pe contrasens?
8
3
Normalitatea strzii!!! Sef la locala Encica Dragut si Toader Serban ... au stors de bani statiunea mamaia timp de 10 ani dupa care l au turnat pe Seful lor care i a hranit la DNA si acum Cacarau ia puscsefi la locala !!!! Asta este politia locala ..... adunatura de mulgatori , turnatori si .... condusibde Facarau cel cu masterate la SRI !!!!!
10
1
din piata ovidiu spre oras....str 1907 nu are trotuare sunt deformate de radacinile de la tei care au si stufaris pe jos, pute ingrozitor si cam asa arata tot orasul....fara trotuare...fara parcari colcaie de gunoaie si spatii verzi parloaga
9
3
Care normalitate cind in scuarul statiilor autobuzului 44 de pe str. Baba Novac colt cu str. Dezrobirii si Soveja sunt ocupate de giboni iar autobuzele opresc pe partea carosabila si celelalte autovevicole care vin in spatele lor nu pot trece prin intersectie iar Dogaru si ai lui dorm linistiti.
8
2
Esti un bou...
8
5
Dl Dogaru ce faci cu sectie doi politie din constanta toti sunt corupti pe fata la lumina zilei si a populatiei ex. piata tomis trei din constanta colcaie de bisnitari de tigari cadane tigani ..turcime este cartierul general al lor ..iar politistii se consilieaza zilnic cu bisnitarii in vazul tuturor ..se tutuiesc fac glume iau spaga si toata lumea e multumita ..ce zici primarule din constanta ai auzit de acest focar din piata tomis trei .. de la revolutie se vand tigari aici organizat sub protective politiei ..ce mizerie de oras ..
16
5
Multumim pt oameni fara educatie domnule nimic .....
12
2
Politaii locali sunt la acelasi nivel de inteligenta cu fatalau, adica prosti.
16
8
Normalitatea ar fi ca si calitatea vietii in acest oras sa fie la limite normale, adica sa simti ca traiesti intr un oras european, miile de amenzi din ratc si coji de seminte nu pot schimba fata acestui oras....spatiile verzi, constructiile, parcarile, parcurile ar trebui ingrijite udate si amenajate si dupa aia pazite de coji de seminte sau in acelasi timp ar fi minunat
28
4
Care normalitate?Nu inscrie pe bilet si iei amenda?In viata nu voi mai circula cu cu voi
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218