REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Poliția Locală Năvodari: reclamațiile pot fi transmise și pe whatsapp!

Poliția Locală Năvodari: reclamațiile pot fi transmise și pe whatsapp!

Replica API 5 septembrie 2018 | 01:08 5775

Locuitorii din Năvodari, mai aproape de Poliția Locală! Începând de marți, 4 septembrie a.c., năvodărenii pot trimite la un număr de whatsapp- 0762200717, orice reclamație. „Acolo puteți trimite text, fotografii sau filmulețe total anonime pentru identificarea făptuitorilor și prevenirea neregulilor în comunitatea noastră, contribuind astfel la crearea unui oraș mai sigur pentru copii și cei dragi“, anunță reprezentanții Poliției Locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va rog trimiteti o adresa de email unde putem sa va trimitem o seminare. Multumesc.
0
0
Politia locala din Navodari iau salarii babane platite de noi ca sa ne apere in cazuri de conflicte cu vecinii care nu respecta si nu vor sa respecte niste reguli de buna convietuire. In primul rand, nr-ul din articol nu este valid. Am cautat pe internet in schimb si am gasit nr ul lor(nr fix, nu mobil). Cand i-am spus tablagiului cu ce ma confrunt, mi-a vorbit ca orice cocalar, a si tipat la mine ca el cica mai are si alte treburi d efacut (probabil se uita la filme deocheate si l-am deranjat - era seara). Nu le vad rostul legilor facute pe banda rulanta daca nu se si aplica! Cum nu vad nici rostul de a avea politie locala daca nu ajuta cu nimic in caz de conflicte. Ba mai mult, par ca sunt de partea agresorilor! Platim lunar o gramada de taxe si tot noi trb sa ne aparam la nevoie. Ca la nebuni cu politistii din Ro. In tarile din vest, politia este prompta si chiar se implica in astfel de situatii. La noi nu te simti protejat de nimeni, esti la mila domnului
0
0
Am domiciliul în loc Babadag,str 1 Decembrie 1918,nr 76 jud Tulcea siam o garsoniera la :str Midiei Bl G4 sc A,ap 14loc Navodari.Astazi 11 10 2023 ora 11,40 m_am întors după o săptămână de la Babadag și am gasit geamul la balcon spart.S a întrat în casa ca lipsește nite mâncare, s a consumat apa la baie și am găsit un geam termopan în balcon.Apart este la et 1 ,se poate urca pe la bucătăria vecinului de la parter.Nu lipsesc lucruri și ușa nu este forțată.Ce trebuie sa fac
0
0
Cine ne poate proteja de vânzătorii ambulanți de pe plaja din Mamaia Nord in număr foarte mare și foarte gălăgiosi? Sunt autorizați sa practice acest comerț care mai mult deranjează turiști ? Se pot amenaja puncte de vânzare intr-un mod mai civilizat cu porumb , gogoși, covrigi , pufuleți ….,fără a deranja pe toată lumea de pe plaja.
0
0
Buna ziua, VA rog din suflet sa interziceti cu desavarsire skijet urile in Mamaia-Sat pe plaja dintre signature si nimamar la intersectie cu strada D8. Salvamarii Le folosesc pe post de joy ride, se dau cu ele pentru distractie si hartuiesc inotatorii din apa cu expresia ca "daca te loveste un ski jet, apoi tu Esti de vina". Voi trimite si un video imediat ce am oportunitatea. Aceste ski jeturi pentru cei ce probabil sunt salvamari, nu si au rostul, sunt folosite mereu pe post de distractive, nu Mai mentionez ca emana dioxid de carbon inutil. Daca chiar isi doresc binele inotatorilor, ceea ce este improbabil in atitudinea lor dizgratioasa, ar folosi si barca cu valse. VA multumesc pentru atentie.
0
0
In atentia Politiei Locale Navodari: operatorii plajelor Maho Beach si Lujo Beach nu respecta obligatia legala de a rezerva 30% din suprafata de plaja inchiriata pentru turistii cu cearceafuri! Nu dispune toata lumea de 50-60-70 lei pentru un sezlong pe zi. Aveti obligatia legala sa luati masuri!
1
0
... si pe Seful Politiei Locale un anume FLORIAN care nu se implica cu nimic pt. simplul fapt ca nu este de meserie politist si are 7000 de lei salariu ! Ala a facut un curs la apelu' bocancilor se ocupa mai mult de firma de constructii pe care o are si a fost uns de puscariasul Matei ! In Tabara e debandada , mizerie si tigani cazati in Camping ilegal de alt angajat al Primariei ! In Depozit si Han se construieste haotic si Disciplina in constructii este lipsa ! Tiganii vand droguri in centrul Navodariului ! O sa va blocam WhatsApp-ul cu sesizari si o sa va si monitorizam !
8
0
Tablagiul din poza ne arata ca ii e rusine cu pseudo-meseria lui.
3
7
Cuie mhelaru
4
5
Bravo Politia Locala ! Respect Chelaru
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218