REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Poliția Locală s-a ținut de capul lor: Black Sea Design Concept, firma care construieşte lângă stadionul Farul, a făcut curat!

Poliția Locală s-a ținut de capul lor: Black Sea Design Concept, firma care construieşte lângă stadionul Farul, a făcut curat!

Replica API 23 iulie 2018 | 23:53 255

După două vizite ale Poliției Locale și tot atâtea sancțiuni pentru nerespectarea legislației privind depozitarea resturilor rezultate din activitatea de construire, investitorul care ridică două blocuri pe strada Primăverii, în vecinătatea stadionului Farul s-a conformat dispoziției de a face curat!

Este vorba, așa cum „Replica de Constanța” prezenta într-o ediție anterioară, de firma SC Black Sea Design Concept SRL (al cărei administrator este Melih Ozgur), asociat cu cei de la SC Construct 2000 SRL, care ridică două blocuri 2S+P+5E+terasă circulabilă în vecinătatea stadionului Farul și care, după cum au reclamat atât locuitorii din zonă, cât și organizația „Constanța Altfel”, depozitau pământul rezultat în urma săpăturilor pe terenul de rugby.

Pe 17 iulie a.c., investitorul a fost sancționat contravențional de Poliția Locală și i s-a pus în vedere că degazeze terenul de pământ. Pe 20 iulie a.c., polițiștii locali au revenit în control și au constatat că firma nu s-a conformat, drept pentru care a fost din nou sancționată contravențional și s-a dat termen 24 de ore să ridice pământul depozitat în mod nelegal.

Sâmbătă, 21 iulie a.c., polițiștii locali au mers din nou să verifice dacă, după ce au primit amenzi de 2.500 de lei, cei responsabili au intrat în legalitate.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că aceștia s-au conformat in totalitate măsurilor dispuse, îndeplindu-și obligația legală de igienizare si curățare a terenului”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Citește și:

Încă o amendă pentru Black Sea Design Concept, firma care construieşte lângă stadionul Farul

Cine este investitorul care a inflamat constănţenii cu blocurile de lângă stadionul Farul şi cum reacţionează Poliţia Locală!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce statiile de autobuz din mamaia sunt ocupate de masini particulare ???? unde este politia locala ????
2
0
Cand incepeti sa va tineti si de capul taximetristilor sa respecte locurile de stationare? Urmariti unde duc pamantul si molozul firmele de constructii, o sa vedeti ca le duc langa Tomis Plus, varianta Ovidiu, langa oborul vechi ... pe terenurile oamenilor nevinovati pe care ii amendati si ii obligati sa stranga mizeriile altora
3
0
Si acum il cara cu camioanele , unde lo cara si o sa umple strada de pamant ca ma indoiesc eu ca ies ei din santier cu masinile spalate ca si aia cu betonierele lasa betonul scurs pe strada ca nu ii arde nimeni si nu le impune niste reguli stricte atunci cand construiesti asa ceva, oricum se pisa pe toata lumea investitorii astia imobiliari , pardon rechini.
8
0
N-avem nevoie de iarba si copaci dupa mintea hotilor de la pesede Constanta.
10
0
Problema ar fi cum au ajuns sa construiasca acolo? Al cui era terenul?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369