REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţia Locală, slalom printre maşinile parcate pe plaja Modern

Poliţia Locală, slalom printre maşinile parcate pe plaja Modern

Replica API 16 ianuarie 2013 | 00:00 129

N-a fost dată nici o amendă, fiindcă angajaţii primăriei aveau altă misiune

N-a fost dată nici o amendă, fiindcă angajaţii primăriei aveau altă misiune

Cu maşina, direct în buza mării! Dacă pe timp de vară, turiştii se arată cei mai împătimiţi în a bătători nisipul fierbinte sub roţi, iată că pe timp de iarnă, constănţenii ţin cu tot dinadinsul să le calce pe urme, ca nu cumva, Doamne fereşte!, să se piardă tradiţia. Acest lucru s-a întâmplat şi în ziua de marţi, 15 ianuarie, pe plaja Modern, când vremea frumoasă a scos din casă oamenii, dornici de a admira peisaje şi de a se plimba în aer liber.

Însă, cum comoditatea este frate cu românul, printre îndrăgostiţii ce se îmbrăţişau cu foc pe malul mării, buluc erau şi autoturismele, parcate chiar la graniţa cu marea, de unde şi ideea că aerul sărat poate face bine la vopsea. Cum peisajele păreau desprinse dintr-o zi frumoasă de primăvară, "distracţia" a fost curmată timpuriu, de o maşină a Poliţiei Locale, care a avut "îndrăzneala" de a-şi face apariţia la locul cu pricina. În momentul următor autovehiculele parcă înviau, luându-şi tiptil tălpăşiţa de pe nisip. Alarma a fost însă falsă! Maşina Poliţiei Locale nu avea nici o treabă cu amorezii de pe plajă, dovadă că cei aflaţi în autoturismul cu pricina nu au schiţat nici un gest. Contactat de "Replica" de Constanţa, şeful Poliţiei Locale a explicat situaţia, şi anume că respectiva maşină aparţine de Serviciul Disciplina în Construcţii din cadrul primăriei. "Nici pe timp de ianră nu este legal ca autovehiculele să pătrundă pe nisipul plajei. Însă, maşina respectivă aparţine de Serviciul Disciplina în Construcţii, care nu este în grija mea", a declarat Daniel Bratu, după ce i s-a comunicat numărul autoturismului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367