A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data280000/plan_politia_locala_navodari_01.jpeg_t.jpeg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Poliția Locală va „păzi” mașinile de gunoi din Constanța!

Poliția Locală va „păzi” mașinile de gunoi din Constanța!

Replica API 26 aprilie 2019 | 22:14 323

În urma aderării la Uniunea Europeană, România și-a luat angajamentul să sorteze deșeurile. Dar, realitatea este procentul românilor care sortează deșeurile este mic. Nici la nivelul administrațiilor locale situația nu este diferită. În consecință, administrațiilor locale au început să plătească taxe de penalizare!

Este și cazul Constanței, a arătat primarul Decebal Făgădău, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată joi, 25 aprilie a.c.. De exemplu, în 2018, taxa de penalizare a fost de 5 milioane de lei. De altfel, tocmai această penalizare – căreia între timp i-a fost schimbată denumirea în taxă pe economia circulară – este motivul invocat de primar pentru creșterea taxei de habitat, din 2020.

Dincolo de plata taxei, este nevoie să se insiste pe sortarea deșeurilor. Drept pentru care, a anunțat primarul, va fi demarată o campanie de conștientizare.

„Știm foarte bine că Constanța nu sortează. Tocmai de aceea, anul acesta vom începe o campanie prin care Poliția Locală va asista echipajele care vin să ridice gunoiul să vedem ca măcar cele două fracții, o fracție reciclabilă și cea de deșeuri menajere, să fie un prim pas pentru atingerea acestei ținte de sortare. Anul trecut am plătit o taxă penalizatoare. Nu doar noi, ci cred că majoritatea orașelor din România pentru că nu ne încadrăm în această țintă de sortare”, a subliniat Decebal Făgădău.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gunoaiele pazesc gunoaie, pazesc polaris, pazesc hingherii, dau amenzi ca sa aiba bani de prime.. e garda de represiune a lui fagadel
7
0
Politia locala nu cumva are alte atributii decat sa pazeasca firma de salubritate sa si atinga targhetu. Polaris ar castiga 3 trei ori respecta contractul, depune mai putine deseuri la groapa de gunoi pe care o detine si incaseaza bani pe reciclabilele colectate. Nu cumva ei trebuie sa gaseasca o solutie sa castige mai multi bani si mai curati.
13
0
Si a cui este vina ca nu s a sortat gunoiul selectiv ? A mea ? A locuitorilor ? Nu cumva a primariei-primarilor care nu au facut nimic ??? Si acum banii de amenda tot noi prostii o platim
20
0
Dc este bagata Politia Locala in articol? Cine a scris articolul ?
8
0
Curva satului
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614