REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Poliția s-a AUTOSESIZAT în cazul copiilor EXPLOATAȚI la Costinești! VIDEO

Poliția s-a AUTOSESIZAT în cazul copiilor EXPLOATAȚI la Costinești! VIDEO

Replica API 21 august 2019 | 00:19 413

O turistă a făcut publice mai multe fotografii, pe care le-a surprins la finele săptămânii trecute, pe străzile din Costinești, fiind vorba de mai mulți copii care erau exploatați, în sensul că erau puși să cerșească, să doarmă pe asfalt, cu pui de căței în brațe. Polițiștii s-au autosesizat în cauză.

„Am sesizat joi spre vineri că erau copii cu pui de căţei în brate, aproape de discoteca Tineretului, apoi alţii. Toţi erau cu pui de căţei în braţe, dormeau îmbrăţişaţi. Sâmbătă spre duminică, l-am văzut pe primul în faţa covrigăriei, iar ulterior, la 12.00 noaptea, am văzut 14 copii. Am încercat să vorbesc cu câţiva dintre ei. Toţi povesteau că o aşteaptă pe o soră, care era ori în club, ori în oraş, că sunt din Mangalia, că nu merg la şcoală şi că aşteaptă trenul spre Mangalia. Copiii erau pe partea pietonală, unde erau terasele şi pe faleză. Când venea noaptea, copiii se mutau în zona de cluburi. Imaginile sunt şocante, la faţa locului e groaznic. Te împiedici de ei, calci peste ei, stau în zona unor cluburi, unde sunt tot felul de atracţii, este aglomeraţie, de multe ori nu îi vezi, poţi călca peste ei. Erau multe fetiţe, efectiv extenuate, incoerente, semiconştiente. Nu am văzut niciodată aşa ceva în Costineşti. Am adunat aceste imagini ca să îmi susţin petiţia pe care vreau să o depun. Am trimis spre poliţie, IPJ Constanţa şi Protecţia Copilului. Am vrut să fac publică povestea, am înregistrat plângerea la poliţie şi am primit un număr de înregistrare, la Protecţia Copilului. De aceea am vrut să fac acest lucru public”, a scris femeia. Aceasta a relatat și faptul că i-a urmărit pe unii dintre ei și că a observat că, din când în când, erau însoțiți de doi adulți.

Menționăm că polițiștii constănțeni s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spațiul public. Astfel, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, împreună cu reprezentanți ai DGASPC Constanța, au desfășurat acțiuni (încă din seara de luni, 19 august) pentru prevenirea și combaterea fenomenelor de cerşetorie, vagabondaj, dar și a traficului și exploatării persoanelor vulnerabile. La finalizarea activităților, pentru că astfel de acțiuni vor continua și în zilele următoare, se vor lua măsurile legale care se impun în astfel de situații, au transmis oamenii legii.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E ca la Caracal . Politia si restu sunt parte la castig. Nu-i asa dom comandant?
2
0
Nu s-a autosesizat nimeni. Am depus eu o petitie luni dimineata!!!
5
0
Eu ma ofer sa preiau pe acesti copii amarati, sa le ofer pensiune completa, bine inteles contra a 80 la suta din incasari. Detalii str Garii nr 4.
2
0
Jandarmii de la Costinesti ce fac?? In afara ca se duc pe la comercianti si cer spaga....
5
0
sa explice careva acestora care-si permit sa emita astfel de articole-- sau sa le recomande DEX-ul- explicatia expresiei AUTOSESIZAT- nu va este jena , totusi ?, nu toti suntem analfabeti precum guvernantii si o parte dintre parlamentari- tara de analfabeti plantati peste tot- mai doriti intoarcerea celeor plecati la munca in afara, ptr ce?- abia au inteles ce inseamna sa fii respectat
4
0
Hoti ,bandits si borfasi si oportunisti.
2
0
Doamne, cum poti sa vezi un copil ca doarme in strada si ,tu treci pe langa el, !!!
3
0
am trait sa o vedem si pasta! de cand se autosesizeaza melitia? parca nu se miscau decat daca primeau ceva pe foaie scris cu pix! ce mai jongleaza cu procedurile nenorocitii astia cum vor ei! vai de capul cetateanului obisnuit din tara asta!
5
0
romanii sunt de cacat. Costinesti este o cloaca de mafioti penali ! Stat in ... sat. Primarul e uncriminal, mana in man cu politia.. si cu infractorii si cu interlopii. Se caca de 15 ani pe tot ce inseamna costinesti... turisti..banu sa iasa. Asta e cosntanteanul adevarat !
7
1
ROAMANI ESTE CORUPTA PANA IN STRAFUNDURI . ROAMANIA ESTE CONDUSA DE MAFIA SI DE PUTORI CARE VEGETEAZA PRIN BIROURI LA AER CONDITIONAT . ROMANIA ESTE BOLNAVA CU SANSE FOARTE MICI DE A SE INDREPTA . ROMANIA CONDSUSA IN HALUL ASTA .
5
0
bagati la puscarie pe cei care ii exploateaza, sa mearga politia sa verifice si sa faca dosare penale fara mila
8
0
S-au autosesizat politistii.Dar cand se vor autosesiza organizatiile si asociatiile de aparare a drepturilor romilor ? Haaa ? Copilul ala ,rom si el,care doarme in praf nu are drepruri ,ca si parintii lui.Organizatiile astea apara numai romii maturi ? Cat despre 'militie' sunt de acord cu cel ce semneaza mai jos.....Muie militia !.... Voi nu va vindecati nici dupa 70 de evenimente "Caracal"
8
0
Comandantul de la Costinesti este de vina! El stie ce se intampla da isi ia parte si el si nu ia masuri!
7
0
s-a autosesizat dupa ce femeia a facut publice imaginile. In rest salutari de la militie !!! De la mine muie cu cacat !!!
15
1
Astia maine iti dau in cap.
9
2
Politia doarme !
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218