REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

POLIȚIA și JANDARMII au intervenit la o ÎNCĂIERARE între LIBERALI. VIDEO

POLIȚIA și JANDARMII au intervenit la o ÎNCĂIERARE între LIBERALI. VIDEO

Replica API 31 iulie 2021 | 00:06 3571

Scandal cu îmbrânceli și acuzații, în fața clădirii în care se desfășoară sâmbătă alegerile pentru conducerea filialei PNL Timișoara. Scandalul ar fi izbucnit după ce mai mulți liberali nu au fost lăsați să intre în sală. În rândurile de mai jos puteți să regăsiți și reacția lui Ludovic Orban legat de ceea ce s-a întâmplat la Timișoara.

Aceştia îi acuză pe organizatori că vor să măsluiască de fapt acest scrutin, astfel încât să iasă preşedinte Cosmin Tabără, un susţinător al lui Florin Cîţu. Inclusiv unul dintre candidaţi nu a putut să intre în sală. Este unul dintre cei care au protestat vehement şi s-a îmbrâncit ca să intre în sală.

"Zeci de persoane au venit aici unde astăzi au loc alegerile pentru preşedinţia PNL Timişoara. Aceştia au iscat un adevărat scandal, după ce forţele de ordine nu le-a permis accesul, deoarece aceştia nu figurau pe liste. Intrarea la aceste alegeri s-a făcut pe bază de brăţară.

Curios este faptul că unul dintre candidaţi nu avea această brăţară care îi permitea acces, motiv pentru care, nu a fost lăsat să intre. De aici, până la o adevărată ambuscadă, nu a fost decât un pas.

În plus, în urma îmbrâncelilor între forţele de ordine, poliţişti, susţinătorii candidaţilor PNL s-a lăsat cu zgârieturi, s-au lovit, s-au îmbrâncit, au fost chiar şi răniţi, e adevărat, nu grav. În cele din urmă, cu mai multe îmbrânceli, a reuşit să intre Claudia Chira, care a luat şi cuvântul. Cert este că preşedintele PNL Timiş, Alin Nica le-a permis în cele din urmă acestora accesul. Scandalul s-a mutat însă, în sala unde au loc alegerile. Cu greu, poliţiştii au reuşit să îi potolească", a transmis Andreea Borboros, reporter Antena 3, conform antena3.ro

Ce spune Ludovic Orban

Condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite la PNL Timișoara de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere.

Le-am transmis înainte de conferința pentru alegerea conducerii organizației o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Național Liberal. Totodată, le-am comunicat situația oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 și i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancțiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-și exprime opțiunea, precum și la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri.

În calitate de președinte al Partidului Național Liberal, având obligația statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului și de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara, desfășurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL și de deciziile organismelor de conducere ale PNL.

Video:

Video:

(sursa video: Știripesurse.ro)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Galbena o dat in fiert?
6
0
Ce mizerie ! Nu va mai satura nimeni !
10
0
Sugeti o borfasilor
9
0
mweeeepnl!!!! ciumagalbena!!!
10
1
Se sfasie javrele galbene intre ele pentru bani.
25
1
Ciumele eterne organizate in partide si ong uri isi arata adevarata fata.In Parlamentul Italian se fugaresc pentru niste acte,Bi de u isi sterge bala in direct dupa ce primeste biletel,toti sunt medici si virusologi,sau nazisti adica tot una.
26
1
Bai fomalailor va bate ti pe ciolan ca usa cortului niste ordinari astia ne conduc
31
0
"...de aici, pana la o adevarata ambuscada"... Cand vor invata unii sa faca distinctie intre "ambuscada" si "busculada"?
22
0
interlopiii s au infiltratpestetot , au pus mina pe putere !, halal
33
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367