REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Poliția știe cine este olandezul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița: Unde este criminalul

Poliția știe cine este olandezul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița: Unde este criminalul

Replica API 22 septembrie 2019 | 00:00 282

foto ziare.com

Fetita de 11 ani din localitatea Gura Suţii, județul Dâmbovița, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă. Trupul copilei a fost găsit în nişte tufişuri şi ar prezenta urma de violenţă. Sunt suspiciuni că fetiţa a fost bătută şi violată, înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită înfăşurată în celofan şi, foarte probabil, a fost sugrumată.

Principalul suspect în acest caz e un cetăţean olandez. Conform primelor informații, poliția îi știe numele și acesta a reușit să fugă din țară. El a închiriat o mașină, iar poliția a intrat în posesia automobilului. Olandezul avea un apartament închiriat în București și ar fi venit în România special pentru a abuza copii.

El a venit la Bucureşti în urmă cu câteva zile, a închiriat un apartament şi o maşină. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Piteşti, şi se pare că a urmărit copile în preajma unităţilor de învăţământ.Poliţiştii, jandarmi şi voluntari au căutat-o cu câini de urmă din momentul dispariţiei,

La acţiunea de căutare a fost folosit şi un elicopter. Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la şcoală către casă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
l-au scapat deja. ce legi sunt astea sa iesi la pensie la 45 de ani si cu pensie imensa pe viata, cand noi iesim abia la 67 cu pensii mizerabile?
3
2
Cu cazul Caracal neelucidat inca, se creaza un precedent periculos pentru siguranta copilelor de la noi.Atata timp cat organele de ancheta nu scot la lumina infractiunile traficantilor de carne vie cat si intregul lant de la racolare pana la sechestrare si obligarea victimelor sa practice prostitutia,lucrurile raman in umbra si merg mai departe nestingherite cu legislatia actuala care le este complice la fapte de o cruzime salbatica.Pentru vinovati, inchisoare pe viata.
4
1
si o sa se comporte cu el, cu teama, ca si cu dinca
6
1
Suspect de multe informatii certe prezentate imediat dupa eveniment...
4
2
Reprezentantul politiei inspectorul sef din Dambovita cred ca nu este in toate mintile. Multumeste tuturor organelor care nu au stiut sa se mobilizeze sa previna evwnimentul nedorit mai mult suspectul le-a scapat printre degete.
12
3
copilul a murit...siguranta si incredere dupa ce il gasesti mort
13
6
ambasadoarea olandeza aia care ne tot freca cu justitia, oare ce o sa spuna?Cum, un olandez din lumea civilizata sa faca asa ceva?Sa- l predam justitiei voastre nereformate , vai dar cum ?La noi mai trage ceva pe nas, se relaxeaza. Cetateanul nostru este concurenta pentru Dinca ,daca pune mana pe el ?Si cum Romania este o colonie ....vreti Schengen , mai uitati si voi de pedofilul nostru!A, scuze nu a fost prins, judecat ,condamnat deci este nevinovat !
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218