REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Politicieni cu greutate. Scena pe care se aflau mai mulţi candidaţi USL s-a RUPT

Politicieni cu greutate. Scena pe care se aflau mai mulţi candidaţi USL s-a RUPT

Replica API 26 noiembrie 2012 | 00:00 193

Lansare electorală cu ghinion în Timiş. Fiica unui candidat din Timiş era să fie strivită de o boxă uriaşă, care s-a prăbuşit după ce scena pe care se aflau aleşii a cedat chiar în timpul discursurilor.

O şcoală din comuna Ciacova, din judeţul Timiş, a găzduit, sâmbătă, lansarea a doi candidaţi USL pentru alegerile parlametare din 9 decembrie. Asta pentru că primarul PDL-ist a refuzat să le pună la dispoziţie sala căminului cultural din localitate.

Sala festivă a şcolii a fost, astfel, amenajată pentru a găzdui evenimentul, însă totul s-ar fi putut încheia tragic, după ce scena a cedat sub greutatea politicienilor aflaţi pe scenă şi a boxelor care au început să vibreze în momentul discursurilor.

Cum sala nu a mai fost renovată de zeci de ani, lemnul putred a cedat şi o fetiţă a fost la un pas de a fi strivită de o boxă care era să cadă peste ea.

Matei Suciu candidează pentru un loc în colegiul 3 Senat, contra lui Vasile Blaga, iar Gheorghe Ciobanu se bate cu primarul din Deta, Petru Roman, pentru un loc în Camera Deputaţilor, în colegiul 10.

"Nu pot să nu mă gândesc că asta s-ar fi putut întâmpla în timpul unei serbări a copiilor. Scena veche din lemn a cedat. Acum, că de câteva luni avem preşedinţia Consiliului Judeţean, vom lua măsuri, pentru că este de neiertat ca în cei 50 de ani de când s-a construit sala să nu se fi făcut nimic. Doar partea din faţă a căzut, sub greutatea boxelor, care au început să vibreze. Nimeni nu a păţit nimic", a spus Matei Suciu, la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367