REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Poliţist AMENINŢAT cu MOARTEA, într-o staţie de carburanţi, de un fost PUŞCĂRIAŞ

Poliţist AMENINŢAT cu MOARTEA, într-o staţie de carburanţi, de un fost PUŞCĂRIAŞ

Replica API 2 octombrie 2020 | 00:00 7950

Florin Cătălin Iacobeanu are un trecut destul de ”agitat”. Acesta este cunoscut cu antecedente penale, o pasiune a lui, din câte se pare, fiind cea de a se lua la harță cu polițiști. Acum a mai primit o amendă penală în valoare de 4.000 de lei, fiind stabilite 200 de zile – amendă, cu suma corespunzătoare unei zile - amendă de 20 lei, însă procurorii au depus apel, care urmează a se judeca pe 12.11.2020.

foto: digi24.ro

Astfel, un polițist a sesizat organele de urmărire penală, solicitând efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj comisă asupra sa. Acesta a menționat, în plângerea făcută, că își desfășoară activitatea în calitate de angajat al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, respectiv polițist, fiind șeful de post al Postului de Poliție Ghindărești. Persoana vătămată precizează că în data de 13 aprilie 2017, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu a avut un incident, împrejurare în care, pentru a reuși imobilizarea numitului I. G.C., 1-a împușcat pe acesta cu armamentul din dotare. În privința numitului I.G.C., polițistul a menționat că este o persoană care, în mod frecvent, a creat probleme pe raza orașului Hârșova cât și a comunelor limitrofe având preocupări infracționale. În continuarea plângerii, persoana vătămată menționează că, în seara zilei de 22 iulie 2017, s-a deplasat la stația peco Omv - Petrom din orașul Hârșova, pentru a-și achiziționa o rovinietă pentru autoturismul proprietate personală. În timp ce aștepta la rând, în interiorul stației, au intrat mai multe persoane, între care și Florin Cătălin Iacobeanu. S-au luat de polițist, însă persoana vătămată i-a ignorat dându-și seama că doresc s-o provoace. În continuareindivizii i-au reproșat persoanei vătămate faptul că l-a împușcat pe I.G.C. și au amenințat-o pe aceasta că vor avea grijă de ea, că au un glonț pregătit și o vor împușca.

Iacobeanu a mai agresat un polițist, în 2011

Florin Cătălin Iacobeanu a mai agresat un polițist, în 2011. Iacobeanu se afla în fața blocului și făcea gălăgie, iar când un polițist i-a spus să facă liniște, Iacobeanu a sărit și l-a lovit și îmbrâncit pe omul legii, care a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt. A fost atunci condamnat la 3 ani de închisoare

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem nevoie de mai multi precum Florin Iacobeanu ca prea si au luat militienii astia grade niste javre politia romana
0
3
babule sa ne suni pula
5
1
Pererva Marian zis Merry de pe hasdeu sa apucat iar de vandut droguri cu Pererva Ana si culetu , verificati in curtea scoli hasdeu seara unde se aduna si vand droguri la pliculete , ascunzatoarea drogurilor se afla in masini abandonate acolo isi tine drogurile
3
0
Politistii care vind anchete si sunt pe o mina cu clanurile ce facem cu ei ?sau cei ce dau ordine abuzive gen ,trebuie sa dati amenzi ..ce facem cu astia?
4
6
Daca judecatorii nu-ai ajuta trebuie lucrat altfel , unii sa-l mierleasca pe infractor si cei care cerceteaza cazul sa dea AN , ce-i asa greu !?
5
0
vine din partea legilor, legiuitorii nu realizeaza pericolul unor legi proaste, promulgate cu usurinta pentru majoritate , ei neavand tangenta cu ele!
6
1
doar 3 ani?! Si va mai mirati de ce au tupeu?
9
1
O amenitare verbala din partea unui asemeea specimen este egala ca si cum ar fi infaptuita, domnule Judecator!
13
0
Pe cind magistratii sunt aparati prin legea nr. 303 politistii nu chiar daca sunt cei mai expusi. Parlamentarii nu au creier, judeca cu curul.
10
2
atat timp cat judecatorii nu sunt expusi, vietii de zi cu zi! Pe ei, ii duc soferii acasa, le fac piata, le mai si f... nevestele si toata lumea e fericita! Dar daca ar reveni cu picioarele pe pamant, sa vezi ce sentinte in numele legii, ar da...Vai mama lor de nenorociti! Dar, D zeu nu doarme...
14
3
Jigodii de genul Iacobeanu si altii ca ei , trebuiesc ciomagiti si apoi bagati la puscarie sa putrezeasca bulangiii !
21
1
Pai si asemenea specimene mai sunt in libertate? Justitie de cacao
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218