REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

POLIȚIST BĂTUT de patru indivizi, la Mangalia

POLIȚIST BĂTUT de patru indivizi, la Mangalia

Replica API 28 aprilie 2018 | 18:50 393

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări după ce un coleg de al lor a fost bătut, sâmbătă, 28 aprilie a.c., de mai mulți indivizi. În urma incidentului, polițistul agresat a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele informații, se pare că incidentul a avut loc în stradă, în urma unui schimb de replici în trafic. Conflictul ar fi izbucnit spontan, iar patru bărbați, cu vârste între 18 și 51 de ani, toți din Mangalia, l-ar fi bătut pe un polițist, în vârstă de 38 de ani. Polițistul era în timpul liber.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugeti pula politiei.?.
0
0
Cine este politistul ???
0
0
care si-a luat-o pana la urma? de ani de zile pun botu la miere, nu-i de mirare.. s-a intors roata. Se cred golani militienii din Mangalia. Mari mafioti cu haine de stat
2
1
Politaii sunt tovarasi cu intrelopii , se stie .
7
2
De Stoian asa e si fisa pol. de cacat aroganti.
3
1
Il.cauta pe dobrescu sa plece unde le este locul
3
2
Il compatimesc pe politistul care a avut nesansa sa fie agresat azi , dar ce ne facem oameni buni cu politist care a iesit la pensie si terorizeaza un cartier intreg? Face legea ca e el Stoian ! Cred ca i-ar trebui un astfel de tratament si lui !!!
9
1
...a declarat azi ca se vor introducs controalele antidrog ! Ar trebui sa fie controlati si politistii ! Vom avea surprize mari !
7
6
Cine sa gasit sa comenteze sifoanele mangaliei sa ai lingeti pe sora lui gen si pe maica sa direct unde trebuie cand sunt pe ciclu
4
7
Asa va trebuie , tolerati ca prostii toate gunoaiele. Ti ai dreaq cu natia de hoti si koorve
3
3
Voi toti care comentati si vorbiti ca sa va aflati in treaba vedeti-va de treaba voastra daca vedeati un politai in timpul lui liber sa intre peste o batrana de 80 de ani si o femeie de 60 de ani sa o loveasca cu brutalitate pana cade jos ajungand la spital in stare grava ,batandu-l si pe fiul ei la care ia scos mandibula fara sa aiba nici o vina...din cauza unui conflict pe care la produs sotia politistului ducandu-se la spital ca sa aiba motiv de scapare
4
5
In primul rand era un civil .. sa nu se dea el pe strada ca are el grede ... ca gradele se da jos ... cu tot cu grade il mancam!!!
6
20
dece nu dati numele la ciorii??? lalai ,azor genghiz care tipa si urla pe fbk ca a mituit politia ,si poate sa vanda tigari in tot colonistiul ?? la targ sora sa si masa tipa si urla AVEM TIGARI mai multe ca postica ,dece nu ziceti ca ia dat cu lopata in cap ??
11
3
Asa se intampla cu tablagiii astia: arata legitimatia, chiar daca sunt in timpul liber, pt orice chestie minora isi arata insigna din tabla ca sa intimideze. In Mangalia, din 10 militieni, 9,5 sunt spagari, adica cel care inca nu a luat spaga, sta sa o ia. Neam de sparti in cur.
5
17
Traiasca taica Pescaru care i a lasat sa faca ce au vrut ei , dand ordin politistilor sa intoarca capul cand ii vad comitand infractiuni in strada ! Politia Mangalia este slabita si sapata din interior! Mai sunt si cateva lepre pe acolo care si spun politisti Dar nu toti! Asa ca respect si siguranta in oras...mai la pulivara!
28
3
Din pacate politia si a pierdut autoritatea si nu e de mirare ca sunt batuti s au compromis au dat nas tiganilor borfasilor pt niste spagi Au lasat si lasa cu buna stiinta driogurile, prostitutia ,hotii sa circule luindu si peschesurile .
29
1
tareeee asta hahahahha
8
2
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic. Sa vina cat mai multi refugiati din siria si irak ca sa inlocuiasca acest popor de golani.
13
3
No comment !! A ajuns politia sa fie agresata de toti infractorii fara capatai . Cu siguranta indivizii sunt recidivisti , am asa o presimtire . De nu va impuscam futu.va .n gura ca pe iepuri!!
25
3
Dar la.militieni le e frica sa l bage la beci,deci bataie sa le dea la toti
8
4
Care nimeni nu i face.nimic,foarte bn i a facut
8
12
Coleg de-ai lor...
8
4
In timpul liber si civil e cetatean,nu scrie pe fruntea lui ca e gabor,bataia si futaiul nu ai cum sa le mai intorci!
3
17
Levent da sigur erau ciori pentru ca un sifon ca si tine nu are cum sa bata un
5
14
sigur erau ciori.
17
3
gunoaie de oameni,,,,,,
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108