REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

POLIȚIST BĂTUT de patru indivizi, la Mangalia

POLIȚIST BĂTUT de patru indivizi, la Mangalia

Replica API 30 aprilie 2018 | 00:00 278

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări după ce un coleg de al lor a fost bătut, sâmbătă, 28 aprilie a.c., de mai mulți indivizi. În urma incidentului, polițistul agresat a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele informații, se pare că incidentul a avut loc în stradă, în urma unui schimb de replici în trafic. Conflictul ar fi izbucnit spontan, iar patru bărbați, cu vârste între 18 și 51 de ani, toți din Mangalia, l-ar fi bătut pe un polițist, în vârstă de 38 de ani. Polițistul era în timpul liber.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciorile astea borate ar trebui.. aruncati in beci cu toti , in afara de furat si cersit nimic nu stiu sa faca .Nu toti sunt la fel , dar MAJORITATEA sunt ciori borate pline de tupeu jegos, stim cu totii asta . Sa se bage pedeapsa cu taiatu mainilor pt furt sa-i vezi pe toti negrii pirati , ca altfel nu-i sperie nimic pe pinguinii astia cracanati .
0
0
Rumanii nu mai vre sa munceste la machedoni la terasi. Numa machedoni munceste in tara asta sa le dea Nazau sanatate !
0
0
Daca poltistul se afla in timpul liber si a constatat ca unul sau mai multi din cei patru barbati au savarsit o contraventie sau o inifractiune, ar fi trebuit sa solicite interventia colegilor sai care se aflau in timpul serviciului, in nici un caz sa contribuie la producerea incidentului in cauza.Asta se intampla cand politistii se cred stapanii soselelor chiar si in timpul liber va dati seama ce comptament au in serviciu?De jupani.Totul tine de respect si de modul de comportament.
4
1
Clanurile conduc Mangalia ! Politistul a avut tupeul sa deranjeze boraturile,pai sa fie dat afara din politie !
6
0
Politistul e de fapt agent la trupele speciale.va place acum politistilor?sau voua jandarmilor? Sa va bata clanul Lalai in strada? Ii stiti cine sunt ca treceti toata ziua pe langa ei la posta noua unde vand tigari? Voi le-ati dat nas.voi urmati pentru ca nu va faceti treaba!Locul lor e la puscarie!
13
0
da clanul LALAI !!!!!!!!!!!!!!!! si cum se rezolva ??? se vede lalai cu toporul si nimic mitica a fost cu tigaia si a facut 6 ani!!
0
2
De politai ,stim.cu toti ce fac,drept dovada cazul popartac.dobrescu
7
2
Dupa ce astia se sicaneaza in trafic, militianul isi scoate legitimatia din tabla, crezand ca intimideaza. Ar tb ca tablagiul sa fie cercetat pentru intimidare.
7
2
Bine a facut Popartac. a dat spaga inapoi ca vrea sa fie iar basma curata ca Cristinel nitoi . Asa ca coruptii cei multi de la Pol. trebuie sa ii sustina pe colegii care nu au avut noroc saracii si au fost prinsi.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218