REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Polițist BĂTUT în plină stradă după ce a intervenit pentru aplanarea unui conflict - 'Mascații' au intervenit în FORȚĂ

Polițist BĂTUT în plină stradă după ce a intervenit pentru aplanarea unui conflict - 'Mascații' au intervenit în FORȚĂ

Replica API 9 decembrie 2018 | 00:00 278

Un polițist a fost lovit în orașul Calafat din Dolj, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane. Scandalul a fost aplanat după ce în zonă au fost chemați luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

Potrivit Poliției Dolj, polițiștii din orașul Calafat au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani că un alt bărbat, împreună cu fiii și nepoții săi i-au spart geamurile de la două mașini. Ulterior, membrii aceleiași familii, care ar fi provocat distrugerile, au mers la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor, scrie Mediafax, conform stiripesurse.ro.

Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mână de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.

La fața locului a fost dirijat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat.

Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele implicate fiind conduse la Poliție.

A fost informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, iar acum se fac cercetări pentru ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... de la cersit, din politie, din sri, din sie, din deconcentrate si de la cersit de peste tot din lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
2
Mi ai secat cotele de atata supt pula
3
5
Nu mai faceti sala in timpul programului aiurea pe banii statului daca nu rupeti tiganii cu bataia la beci.La tigani nu merge cu democratia si nici drepturile omului ca ei nu sunt oameni ci subspecie!
6
0
@21:00 Postare excelenta. Asta e adevarul ! Muie dragnea, muie pesede !!!
7
3
Madama carmen dan va lua masuri si dupa acest caz. Niciun politist nu va mai fi batut in plina strada ci,mai ferit si insotit intotdeauna de doua colege in misiune.Misiunea colegelor....sa sune macar la salvare....
3
1
Agentu gardieni loacali Ovidiu agentu Aghisan cer spaga la foferi ca un cersetor e mai brunetel asa la vreo 40ani
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218