REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 22 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6494
23.4° Constanța Vineri, 22 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6494

Polițist din cadrul IPJ Vaslui, depistat sub influența drogurilor

Polițist din cadrul IPJ Vaslui, depistat sub influența drogurilor

Mariana MURAT 19 septembrie 2023 | 17:26 664

Un bărbat în vârstă de 23 de ani, din judeţul Argeş, angajat ca poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, a fost depistat în timp ce conducea o motocicletă pe drumul naţional DN 15D, aflându-se sub influenţa drogurilor.

Politist din cadrul IPJ Vaslui, depistat sub influenta drogurilor

Incidentul s-a petrecut luni, 18 septembrie, la ora 13,35, pe raza comunei Ştefan cel Mare, când în cadrul unei acţiuni pe linia depistării conducătorilor de autovehicule care conduc în timp ce se află sub influenţa substanţelor psihoactive, poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui l-au verificat pe colegul lor, care conducea o motocicletă, înmatriculată provizoriu în municipiul Bucureşti.

"În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanţe psihoactive. Ulterior, conducătorul de motocicletă a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând a fi efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui", precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, conform agerpress.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe timpuri când intrai în poliție erai examinat și verificat de toată istoria care o aveai in spate Azi se intră pe cașcaval cu tatuaje pe mâini Nu contează trecutul care l-ai avut să nu fi pușcăriaș in rest merge Cașcavalul și ești polițist În ultimul timp multi polițiști au ajuns infractori Nu-i mai verifică nimeni În societatea normală polițistul trebuie să fie exemplu nu i*******r
1
0
Au descoperit vasluienii drogurile? Sa vezi acum catastrofe ! Daca de la cocârț faceau atatea crime si violuri, de la droguri va fi prapad!
0
0
sunt pe toate drumurile o fi crezut omul ca s-au legalizat
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
3746324943
5/49
292427392816
joker
3034728106