REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliţist din Constanţa, rănit într-un incendiu, transportat de urgență la spital: a sărit în flăcări pentru a salva viaţa unor bătrâni!

Poliţist din Constanţa, rănit într-un incendiu, transportat de urgență la spital: a sărit în flăcări pentru a salva viaţa unor bătrâni!

Replica API 18 ianuarie 2015 | 15:48 223

"Dacă nu venea agentul de Poliţie, ardeam ca şobolanii în casă"

"Dacă nu venea agentul de Poliţie, ardeam ca şobolanii în casă"

Un poliţist a ajuns de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean din Constanţa după ce a fost rănit într-un incendiu.

"La data de 17 ianuarie a.c., ora 18.00, polițiștii din Topraisar au fost sesizați despre faptul că la o locuință aflată pe strada Stejarului a izbucnit un incendiu, care se propaga foarte rapid. La fața locului s-a deplasat tânărul agent de poliție Bogdan Tarmigan, ajutor șef de Post. Acesta a constatat faptul că, pentru stingerea incendiului, proprietarii casei, persoane de vârsta a III-a, nu au avut posibilitatea de a interveni. Pentru diminuarea pagubelor materiale și protejarea bunurilor locatarilor, polițistul a pătruns în imobil, a urcat în pod și pe acoperișul casei, unde, sprijinit de cetățenii din localitate, a acționat pentru stingerea incendiului", au declarat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ca urmare a intervenției agentului de poliție, focul a fost limitat. De precizat faptul că poliţistul a fost rănit.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale, iar pompierii ajunşi la faţa locului s-au asigurat că focul a fost stins complet, nefiind înregistrate victime omenești.

"În intervenția sa, polițistul a suferit leziuni minore în zona umărului stâng, fiind transportat la Spilalul Județean Constanța, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, nerămânând internat", au mai precizat oamenii legii.

În urma investigaţiilor, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit ca urmare a unui coş de fum defect.

UPDATE:

Propritarii locuinţei au recunoscut faptul că au fost salvaţi de la moarte de către poliţist: "A venit un tânăr poliţist şi mi-a dat primul ajutor. Eram acolo, căzută. M-au luat pe braţe şi m-au băgat în casă până au venit cei de la SMURD. Până au venit pompierii, agentul de Poliţie a ameliorat treaba. S-a urcat în pod şi a scos şipcile care începuseră să ia foc. Dacă nu venea agentul de poliţie, luam foc. Ardeam ca şobolanii în casă".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108