REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Poliţist din Mangalia, după TRAGEDIILE de pe ȘOSELE: "Ţi se ridică părul la auzul ȚIPETELOR"

Poliţist din Mangalia, după TRAGEDIILE de pe ȘOSELE: "Ţi se ridică părul la auzul ȚIPETELOR"

Replica API 26 iulie 2021 | 00:14 61543

Un poliţist din Mangalia a transmis un mesaj sfâşietor, printr-o postare pe Facebook, după valul de tragedii de pe şoselele din România din ultimele 24 de ore.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău

Dan Georgescu, poliţist în Mangalia şi administrator al unei pagini de Facebook care a strâns o comunitate uriaşă de oameni, a transmis un mesaj sfâşietor după cumplitele accidente produse în ultimele 24 de ore.

"Cel puțin 1 persoană, la fiecare oră, a murit în accidente rutiere, în ultimele 24 de ore în România! Din păcate, printre victime se află și copii. Cauzele: viteza și depășirile neregulamentare.

Nimic nu este mai greu pentru un polițist decât să anunțe rudele celor decedați că aceștia din urmă pur și simplu nu mai sunt. Nu vreți să asistați la așa ceva. Chiar dacă avem ani de experiență, de fiecare dată ți se ridică părul pe șira spinării la auzul țipetelor sfâșietoare, la vederea disperării din ochii oamenilor. Îi ții în brațe o vreme și încerci să fii tare pentru ei.

Apoi îți ștergi lacrimile din colțul ochilor. Este prea mult, oricât am arăta cu degetul și oricâți vinovați am căuta. Drumuri bune!", a scris poliţistul în postarea de pe pagina de Facebook - Poliţiştii au umor, potrivit antena3.ro.

Postare poliţistul vine în contextului tragediei de la Răcăciuni, judeţul Bacău, acolo unde, în această dimineaţă, şapte oameni, printre care şi doi copii, au murit într-unul dintre cele mai grave accidente rutiere produse în acest an pe şoselele din România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai dati permise pe spaga
13
0
Pe bune,esti in masina ta,nu ai de ce sa te bagi ca boul doar ca sa arati ca ai multi cai putere. Nimanui nu-i pasa de caii tai si toti te injura cand esti dobitoc si nu respecti restul participantilor la trafic. Ce castigi daca depasesti pe cineva doar ca sa fii tu in fata? Daca faci slalom chiar crezi ca esti sofer bun? Nu! Esti un caca maca periculos si tembel!
28
1
Problema e cand idiotii trag dupa ei in moarte si oameni nevinovati...
61
8
ma unge la inima cind vad bizoni in sant si motopirtari in pomi!
22
36
... nu face parte din Politia Rutiera ! Ca si Godina este doar un palavragiu pe Facebook !
12
37

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102