REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Polițist local AGRESAT, în județul Constanța: mașina i-a fost VANDALIZATĂ!

Polițist local AGRESAT, în județul Constanța: mașina i-a fost VANDALIZATĂ!

Replica API 6 aprilie 2020 | 15:08 7673

Anchetă în județul Constanța, după ce un polițist local a fost agresat și mașina i-a fost vandalizată. Totul s-a petrecut sâmbătă, 4 aprilie, conflictul plecând de la faptul că acesta, chiar dacă se afla în timpul liber, s-ar fi luat de doi bărbați pe motiv că stau prea mult timp în cimitir.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 4 aprilie, când polițistul local, care se afla în timpul liber, a ajuns la cimitir, fiind vorva de localitatea Dorobanțu. Acolo a văzut doi bărbați, respectiv pe frații Stoica, care doar ce luaseră parte la înmormântarea mamei lor.

În primă fază, un paznic a venit la ei și le-a cerut să nu mai stea mult la mormând, după care a sosit și polițistul local, care le-a spus același lucru. S-au luat la ceartă, la fața locului intervenind și polițiștii de la Națională, care au aplanat conflictul.

Ulterior, potrivit informațiilor noastre, polițistul local s-a întâlnit, mai spre seară, cu cei doi frați Stoica, izbucnind, din nou, un conflict spontan. Numai că, de data aceasta, cei doi l-au agresat pe omul legii, lovindu-l în zona feței. Apoi au luat o bâtă de baseball și i-au vandalizat mașina.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe și distrugere.

Ancheta continuă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce au facut frati stoica de sunt asa smecheri a da au ramas repetenti si cat despre ora la care au fost la cimitir aveau si declaratie sau nu au stiut sa o scrie
4
1
A132155667
0
0
va inteleg repulsia pentru pol locala! dar acest copil de 22 de ani nu este atat de "siret" si "experimentat " cum sunt vulpoii aia batrani!
2
1
Guvernul a derogat articolul 15 din constitutia europeana ceea ce prevede drepturile omului.Foarte grav si nefiind necesar ceea ce inseamna ca maine poate intra orice militian peste tine in casa fara mandat si sa te omoare cu bataia..SUNTETI niste prosti idioti adormiti.Va indreptati ura in directia gresita.Nici un politician din lumea asta nu a facut ceva sa isi salveze tara..ei fac doar politica si dau legi in favoarea lor! daca azi iti da 1 leu si te ajuta,maine iti ia 4.TREZITI VA si pastrati va ura pentru adevartii nenorociti
5
2
CIOCU MIC JEGURILOR SI DACA AVETI TUPEU DE CE NU VA LUATI DE VILAU PE STRADA PTR CA VA ESTE FRICA CIORILOR LIBIDINOASE
7
2
Pacat de unii oameni ! Credeam ca o romanii sunt inteligenti , au creier! Dar daca ai 22 de ani si muncesti la politia locala pt ca nu vrei sa fii depravat nu inseamna ca trebuie sa iei bataie si sa ti se distruga bunuri materiale!
5
6
Sa-i sugi si tu pula lu Manu !
1
3
in dosarul ___6.P.2019 ureaza politistilor locali implicati in dosar, cu calitatea de functionari publici si de faptuitori in cadrul dosarului penal, la multi ani cu... executare. avem inregistrari la dosar care au valoare probatorie. ne vedem in fata judecatorului pentru purtare abuziva, abuz in servici, constituire de grup infractional organizat
1
3
Sunt fost politist si aprob si ma inclin in fata fratilor stoica iar acest individ sia luat ce a meritat atitudine de garcea
8
10
bine ia facut eu ii taiam si pula si io bagam in gura la militian .. jeguri infecte da-ti amenzi pe vrajeli , pai stai sa vezi de nu iese lumea in strada luna viitoare cu topoare sabii ca mor de foame si numai au ce manca vedeti voi curand razboi civil .. pula in corona voastra mangleala asta ieftina
15
5
Multa muie la politia locala!!
19
6
Politistul trebuia sa cheama in ajutor colegii si sa-i puna la punct pe golani. Mergi la cimitir sa jelesti dupa cineva drag plecat dintre noi,aprinzi o lumanare si,daca nu esti tigan sa faci si un gratar,pleci acasa.Simplu,rapid si civilizat!In plus,chiar nu se intampla nimic daca amani anumite evenimente triste,pt o luna-doua.Sigur,sufletele dragilor nostrii stiu ce se intampla,prin ce trecem si inteleg situatia.Asta nu inseamna sa dai cu bata,sa sari la bataie,sa dristrugi masina.Numai omul te-a suparat!Sigur a gresit si pol local dar agresiunea nu se justifica si vor plati pt asta.Scump!
13
13
bine ia facut luleas rasa in pula de gabori prosti! si ei bat lumea cand ii toarna... sa vai rasa in pula de gabori pizdoi
11
8
Ce ceas mare.
8
1
.asa va fi si pentru vilau...el care n-are...nici masina...nici ..PERMIS DE CONDUIRE..va fi mai usor..dar prostul ramane...tot prost...asa-i...vilau???care vilau..de la locala cernavoda...
8
0
Afirmatiile sunt eronate! Totul s-a petrecut in aprox o ora si e vina fratilor stoica si a celor 2 prieteni ciubotaru si ilinca care l-au batut la 500 m de locuinta! In plus domnisoara care a facut anuntul este acum hartuita de acestia! Stoica si clanul vor da lovitura din nou vatamand ruda care a hotarat sa faca public incidentul! Politia din balcescu unde se afla deschisa ancheta ii sustine pe nemernici si pe unchiul acestora care a facut inchisoare pt ei
9
4
Dnl stoica are femeia la produs in spania
14
1
422DP2017 asta este numarul
6
1
Om al legii?Politisti locali nu sunt oameni ai legii sunt exact ca firmele de paza si protectie.
21
3
Unul din smecheri are dosar penal pt droguri!
8
4
Eu zic sa lasati comentariile de 2 bani! La 1:15 noaptea nu te duci la inmormantare! Plus ca nu au decese recente in familie!
8
4
Stati linistiti ca nu a murit nimeni,mama lor e bine mersi.astia sunt niste pesti nesimtiti care vor sa stapaneasca satul...mereu fac cate ceva cand vin acasa si nu patesc nimic.
19
1
gardienilor publici li s-a urcat la cap, se cred niste mici dictatori.
27
4
Nu tin eu cu localii dar asta este ultraj soto! Fiti corecti,dosar de ultraj!
12
14
Desfiintati locali, sa treaca la pregatirea lor de ciobani,vacari,,,,,,,!Niste analfabeti cu 8 clase,la Cernavoda fac liceul la seral la fara frecventa,Manu stie!
22
9
pai asa e cand dai putere astora in uniforma ..iar ei sunt niste limitati
16
7
Ala e om ,care te goneste de la mormantul mamei? A scapat usor. Oricum, cred ca nu o sa-l uite nimeni dupa ce se ridica starea asta de kkt! Iar ne baga mutulika inca o luna in caratina.
24
8
Militianul trebuia bagat direct in mormant
16
15
Bine i au facut. Le da boul care nu vorbeste putere si ei se cred mari politisti texani.
19
12
Din om faci militian dar din militian om niciodata !
25
14
isi ingropasera mama iar astia cu cronometrul langa ei....nu mai e chiar nici un pic de judecata sau rusine? Lasa omul in durerea lui, cum sa fii tolerant in asa situatie?
29
8
poti sta o vesnicie, numai s a nu faci galagie, stai in groapa ta!
12
2
acum analfabetii de la locala monitorizeaza cat se sta la un mormant...!?! nu cred ca alta data va mai interveni ptr asemenea idiotenii , sau daca va interveni o va incasa din plin iarasi...
36
6
locala asa este
12
6
Cred ca nu si-a platit rata la banca! L-au batut aia de dreapta, care vor sa isi plateasca ratele si asta, probabil, fiind de stanga si dorind pomana, nu vrea sa plateasca!
10
9
ai rupa guta mai tare pisamas pepolitia locala !!!
16
11
Bine i au facut javrei!
30
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614