REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Poliţist local din Valu lui Traian, AGRESAT de un individ

Poliţist local din Valu lui Traian, AGRESAT de un individ

Replica API 4 mai 2016 | 00:00 218

Intervenţie la o reclamaţie legată de joaca unor copii!

Intervenţie la o reclamaţie legată de joaca unor copii!

Un poliţist local din Valu lui Traian a ajuns la spital întrucât a fost agresat de un individ. Nefericitul eveniment s-a petrecut pe 29 aprilie, în jurul orei 17.40, când omul legii a intervenit pentru a aplana un scandal. Este vorba despre Ştefan Bîrzu, cercetat pentru ultrajul contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totul s-a petrecut pe 29 aprilie, în localitatea Valu lui Traian, când un echipaj al Poliţiei Locale a fost solicitat să intervină pentru a aplana un scandal. Mai exact, oamenii legii au fost solicitaţi de un părinte, care susţinea că Bîrzu s-a luat de copiii ce se jucau pe stradă.

Însă, când poliţistul local a ajuns la faţa locului, recalcitrantul şi-a îndreptat imediat „atenţia” către el, lovindu-l cu pumnul în zona feţei. Cei aflaţi la faţa locului au sunat la 112, imediat ajungând şi un echipaj al Poliţiei din cadrul IPJ Constanţa. Între timp, Bîrzu a fugit de la locul faptei, fiind prins ulterior. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internare. Pe 30 aprilie anul curent, Ştefan Bîrzu a fost propus spre arestare, dar magistraţii au decis să-l plaseze în arest la domiciliu.

"Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte din sat Valu lui Traian, strada Măceşului, fără încuviinţarea judecătorului de drepturi şi libertăţi. pe durata arestului la domiciliu inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori va fi chemat; b) să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoana vătămată Ismail Amdi şi cu martorul Andrei V. sau cu membrii de familiei ai acestora", potrivit portalului instanțelor de judecată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369