REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Poliţist lovit în plin de un şofer care încerca se dea mare în faţa unei fete

Poliţist lovit în plin de un şofer care încerca se dea mare în faţa unei fete

Replica API 21 octombrie 2013 | 00:00 82

Cu 100 de kilometri la oră, către zona unde se fac "liniuţe"

Cu 100 de kilometri la oră, către zona unde se fac "liniuţe"

Accident teribil sâmbătă noaptea! Un agent de poliţie a fost grav rănit de un individ care făcea "liniuţe" în zona Industrială - o zonă cunoscută pentru organizarea unor astfel de evenimente ilegale. Facem precizarea că agentul principal Gabriel Marin acţiona alături de colegi cu radarul, pe bulevardul Aurel Vlaicu, când a fost primit un apel prin 112 cu privire la cursele de maşini ce au loc în zona Industrială, vizavi de sediul RATC. Poliţiştii au pornit în locul indicat, moment în care au sesizat un autoturism care rula cu viteză.

Poliţiştii rutieri au avut o noapte de pomină! Acţiunea cu radarul le-a adus şi o sesizare cu privire la cursele ilegale de maşini, prin urmare oamenii legii s-au deplasat în zona unde erau turate motoare la maxim. O maşină care rula cu viteză a fost sesizată de agentul Gabriel Marin, care a făcut semn către şofer să tragă pe dreapta, numai că acesta l-a acroşat. "Circula cu circa 100 de kilometri la oră. După ce l-a lovit pe colegul nostru, şoferul a reuşit să oprească abia după 25 de metri. Iniţial, noi am crezut că vrea să fugă, dar a oprit mai greu din cauza vitezei pe care o avea", au explicat poliţiştii. "După accident, zona s-a golit, au fugit toţi cei care făceau liniuţe", au mai spus oamenii legii. Ulterior, şmecheraşii au revenit, însă nu pentru a se interesa de soarta poliţistului rănit sau pentru a explica ce făceau în zonă, ci pentru a se certa cu presa, să nu-l mai filmeze pe "colegul" lor, Gheorghe Lazăr, în vârstă de 20 de ani, student din câte se pare la Universitatea Ovidius. Spre deosebire de prietenii lui recalcitranţi, Lazăr a fost cooperant cu poliţiştii, admiţând că avea viteză, povestind cu lux de amănunte cum s-a petrecut accidentul. "Era cu o domnişoară în dreapta, intenţiona să o impresioneze. Circula cu 100 de kilometri la oră, când şi-a dat seama, din ce ne-a povestit el, că îi lipseşte ceva: nu are ochelarii de vedere la ochi. S-a aplecat după ochelari şi, când s-a uitat din nou în faţă, l-a văzut pe colegul nostru, pe agentul de poliţie care îi făcea semn, dar prea târziu. A pus frână, dar tot l-a lovit", au relatat oamenii legii. În ceea ce-l priveşte pe agentul de poliţie, acesta a fost supus mai multor investigaţii, iniţial suspectându-se că are fractura. Din fericire, poliţistul este bine, el fiind externat chiar duminică dimineaţă. Şoferul care l-a accidentat, Gheorghe Lazăr, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă va fi cercetat în stare de libertate. Oamenii legii spun că respectivul nu consumase alcool.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614