REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Polițist mort în spital, după ce s-a împușcat în cap, în apartamentul din Caracal

Polițist mort în spital, după ce s-a împușcat în cap, în apartamentul din Caracal

Replica API 16 octombrie 2019 | 00:00 270

sursa foto: AJC.com

Polițistul care s-a împușcat duminică în cap într-un apartament din Caracal a murit miercuri seara la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde fusese internat în stare extrem de gravă, scrie stiripesurse.ro

Reprezentanții IPJ Olt au declarat, pentru MEDIAFAX, că polițistul care s-a împușcat în cap a murit miercuri seara la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde bărbatul fusese dus încă de duminică seara, imediat după incident.

Potrivit medicilor craioveni, starea bărbatului de 31 de ani era extrem de gravă încă din momentul internării. Polițistul era în comă profundă și avea un traumatism cranio-cerebral acut sever. Medicii l-au internat în secția de Terapie Intensivă.

Potrivit IPJ Olt, ancheta în caz continuă, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Polițistul de 31 de ani s-a împușcat în cap duminică după-amiază într-un apartament din Caracal. Potrivit polițiștilor, acesta lucra doar de o lună la IPJ Olt.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum spuneti ma "ca lucra doar de o luna",atunci asta arata buna pregatire pe care a facuto omul asta inainte de angajarea la I.P.J.OLT,pentru ca parca asa se lauda conducatori scolilor de politie ca ei formeaza caractere tari din toate punctele de vedere, pozitve bineinteles.
0
0
Daca era liber la cumparat arme, cred ca nu era zi sa nu se impuste unul in cap. Pistolul iti da curaj mai mare cand vrei sa-ti vii singur de petrecanie. Omul asta avea probleme psihologice grave, care din pacate nu au fost descoperite la controlul de rutina. Proaspata lui sotie, nu stie nimic?
1
0
Mi-ai luat vorbele din gura! Asa stiam si eu ca politisti capul nu contine nici un organ vital!
1
5
Daca nu-l duceau la spital scapa. Se impuscase in cap, nu era afectat nici un organ vital in cazul lui
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614