REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Polițiștii au desfășurat activități informativ – preventive la liceele din Constanța

Polițiștii au desfășurat activități informativ – preventive la liceele din Constanța

Replica API 13 septembrie 2019 | 01:07 393

Polițiștii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Constanța, la data de 11 septembrie a.c., au desfăşurat activități informativ - preventive la Colegiul Național ,,Mircea cel Bătrân” și Liceul Sportiv ,,Nicolae Rotaru” din municipiul Constanța.

În acest context, polițiștii le-au prezentat elevilor informațiile necesare referitoare la prevenirea bullyingului, delincvenței juvenile și a traficului de persoane. Astfel, polițiștii le-au reamintit tinerilor pericolele la care s-ar putea expune prin furnizarea datelor personale către persoane cunoscute doar pe rețelele de socializare și cui ar trebui să ceară ajutor ori de câte ori se simt în pericol. Totodată, adolescenților le-au fost semnalate cauzele, riscurile și efectele nocive ale consumului de alcool și tutun, iar pentru o mai ușoară transmitere a mesajului, polițiștii le-au oferit acestora materiale educative cu sfaturi preventive. Activităţile desfăşurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor - prioritate naţională şi locală şi proiectul „Pregătiți pentru viață”. În cadrul activităților au participat și reprezentanți ai A.N.I.T.P. Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tipic politiei romane fie ea locala sau nationala .in orasul ghetou constanta politistii locali sunt vazuti zilnic in piete cum incurajeaza vanzarea tigarilor de contraband ..ex. stau la taifas cu bisnitarii sefi " ..le dau sfaturi cum sa se fereasca .sa fie mai subtili si preacauti ..exista filmari habar nu au acesti nimeni " ca sunt monitorizati .ex. piata grivitei ..piata tomis 3 etc.
1
0
sunt facute cu aprobarea si sub obladuirea militienilor. Pentru asta iau sfanta spaga. Exact ca infractorii din parlament.
1
0
mai identifica si ei o minora buna de violat traficat si prostituata fortat
1
0
Nu a fost nimeni la liceu sportiv.... Avem un director foarte ,,bun"
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218