REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Poliţiştii au efectuat controale în Constanţa

Poliţiştii au efectuat controale în Constanţa

Replica API 24 noiembrie 2020 | 21:43 2056

În contextul instituirii măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, timp de două săptămâni, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

Astfel, forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin reorientarea dispozitivelor fixe în dispozitive mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Scopul desfășurării acestor acțiuni este de a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus și, cu sprijinul cetățenilor, sperăm ca la sfârșitul perioadei de două săptămâni acesta să fie îndeplinit.

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au verificat 3.587 de persoane și 3.181 de autovehicule.

Totodată, au fost aplicate 130 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 51.500 de lei.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai rasfirati tovarasi.mai pe la periferie
0
1
Fiarte bine proceseaza ..bravo!!
3
0
ce meritati. Pe 6 decembrie votati tot PeNeLe - asa cum a fost la prezidentiale idiotilor!
7
3
Cum pot niste analfabeti, adica pulitistii, sa verifice niste declaratii scrise????
9
6
Practic nu ai voie decat sa mergi la lucru sau la cumparaturi,nu ai voie sa te plimbi. Chiar si asa,o declaratie scrisa nu face ca asimptomaticii netestati si neizolati sa nu mai raspadeasca virusul. Conducatorii politici sunt niste indivizi inumani,cruzi,sacrifica asistentele si medicii,oamenii,doar pentru luptele lor pe ciolan. Scarbos si odios. Nu se testeaza masiv gratuit,ca asa vor ei,sefii,asa sacrifica ei romanii.Netestati,tratamentele se incep tardiv si se moare.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218