REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Poliţiştii au găsit adevăratul făptaş al crimei care s-a petrecut în plină stradă

Poliţiştii au găsit adevăratul făptaş al crimei care s-a petrecut în plină stradă

Replica API 19 septembrie 2013 | 00:00 186

Cei doi suspecţi reţinuţi miercuri seară în cazul crimei de la Constanţa au fost eliberaţi, pentru că la audieri poliţiştii şi-au dat seama că au făcut o confuzie. La scurt timp a fost prins şi adevăratul făptaş, fiind vorba de Robert Moroianu de 22 de ani. Acesta este reţinut acum pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Din câte se pare arma crimei ar fi fost găsită pe o stradă din municipiul Constanţei. Reamintim că ieri mascaţii au descins în Piaţa Chiliei, de unde au ridicat un suspect, după ce un tânăr şi-a pierdut viaţa în plină stradă, fiind înjunghiat de doi indivizi. Chiar dacă loviturile de cuţit au fost în zona membrelor inferioare, aplicate, cel mai probabil, la intimidare, victima a avut nenorocul să-i fie atinse arterele femurale, motiv pentru care a sângerat până a murit.

Iată ce zice Parchetul:

"În noaptea de 18/19 septembrie 2013 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare acţiunii penale şi reţinerea pe timp 24 de ore faţă de inculpatul Robert Moroianu, în vârstă de 22 de ani, din Constanţa, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în noaptea de 17/18 septembrie 2013, în jurul orelor 02:30, pe strada Radu Calomfirescu din cartierul constănţean Piaţa Chiliei, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima B.V., de 29 de ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuţit de mai multe ori în zona coapselor şi i-a secţionat artera femurală dreaptă şi vena femurală stângă, astfel încât cel agresat a decedat la scurt timp, prin anemie acută. În cauză urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat pentru următoarele 29 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluţionare la Tribunalul Constanţa. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614