REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Polițiștii au stat de vorbă cu constănțenii despre cum să se ferească de tâlhari

Polițiștii au stat de vorbă cu constănțenii despre cum să se ferească de tâlhari

Replica API 24 august 2018 | 00:00 144

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliție Constanța, au continuat seria activităţilor informativ-preventive în rândul cetățenilor, cu scopul prevenirii săvârșirii unor infracțiuni de tâlhărie, furt din locuinţe, din poșete sau din buzunare.

Activitatea s-a desfășurat pe raza municipiului Constanța, unde polițiștii le-au oferit cetățenilor pliante cu sfaturi și recomandări preventive. Pe perioada acțiunii, poliţiştii au acordat o atenţie deosebită persoanelor în vârstă care, prin portul neatent al genţii sau prin etalarea unor bijuterii de valoare, atrag atenția persoanelor rău-intenționate, putând deveni foarte uşor victime ale infracţiunilor de furt sau tâlhărie. În acest sens, polițiștii constănțeni i-au sfătuit pe cetățeni să evite purtarea la vedere a bunurilor de valoare, precum lănţişoare, brăţări sau telefoane mobile, să refuze primirea în casă a necunoscuților și să păstreze doar sumele mici de bani în locuințe.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
peimisem 3 telefoane pe fix metoda accidentul in decurs de 2 saptamani , am sunat la 112 punand la dispozitie toate datele mele in a incerca localizarea apelurilor... sec mi sa comunicat daca doresc sa vin la ei sa depun o plangere... banuesc ca pentru ca m-au deranjat din somn...
0
0
Nu prea ai cum sa te feresti,mai ales ca legea autoapararii este cam lipsa. Normal ar fi sa existe dreptul ca populatia sa poata sari in ajutorul victimelor fara frica de a fi ulterior acuzata de ,,rele tratamente date criminalilor si talharilor''. Banditii se simt oarecum protejati si tocmai de asta se inmultesc ca paduchii .Impotriva astora nu se fac manifestatii publice,oare de ce? Fac ei parte din cei utilizabili chiar de unii mai pe functii mari? Nu putem sti,dar ei sunt mai linistiti decat restul populatiei ,adica decat cei normali.Lumea e a lor,noi suntem oarecum tolerate.
0
0
Atentie in timp ce stati de vorba cu poulitistii sa nu fiti talhariti.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367