REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţiştii au terminat cercetările în cazul şoferului din Cernavodă care a accidentat MORTAL o femeie!

Poliţiştii au terminat cercetările în cazul şoferului din Cernavodă care a accidentat MORTAL o femeie!

Replica API 23 martie 2018 | 10:43 257

Polițiștii constănțeni au finalizat cercetările în dosarul teribilului accident rutier petrecut în vara anului 2017, în urma căruia o femeie care se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal a murit. Inițial, dosarul a fost înrgistrat la Serviciul Rutier Constanța, după care, la data de 16 martie anul curent, a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare. Prin urmare, urmează trimiterea în judecată.

Amintim că nenorocirea s-a petrecut în stațiunea Mamaia, la trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, pe 20 august 2017, în jurul orei 7.00 dimineața. O femeie de 58 de ani, din Năvodari, angajată a hotelului Albatros (cameristă), a murit pe loc, fiind efectiv spulberată de un autoturism, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal.

A fost târâtă aproximativ 200 de metri de către un bărbat care conducea cu viteză excesivă un autoturism înmatriculat în județul Constanța. După ce a lovit femeia, autoturismul a fost proiectat între un stâlp și un copac aflate pe marginea drumului, șoferul rămănând încarcerat. Este vorba despre Costel Lefter, de 26 de ani, din Cernavodă, care a ajuns la spital în stare critică, în comă, după care starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, fiind detubat și transferat pe Secția de Chirurgie.

Ulterior, surse din cadrul anchetei au precizat, pentru ”Replica”, faptul că în sângele tânărului au fost găsite cam 3 tipuri de droguri, între care și amfetamine. În plus, el era și sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că și alcoolemia a fost foarte mare. Iar combinația celor două, droguri și alcool, i-ar fi produs o stare de ”amorțeală”. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările, iar la mijlocul lunii martie 2018 dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum a scapat tasu scapa si fisu asa este cind ai statie itp si treci toate rablele te ajuta lumea
7
1
Suspendare nu prea cred are trei capetete de acuzare ''1-omor din cupla,2- conducerea unui auto pe drumuri pub sub influenta bauturilor alcoolice ,3-conducera unui auto pe drumuri pub sub influenta substantelor stupefiante ,deci suspendarea pedepsei este exclusa .
7
0
perioada grea de detentie, cu agravanta
6
0
eu ca politist analfabet umblu numai drogat jignesc lumea buna pe strada si ma doare la basca
5
0
Sa anuntati cand este data in care va fi judecat, vrem sa fim prezenti... Sunt foarte curios ce suspendare ia acest copil cuminte.
9
1
asa tata , asa fiu!!!
5
0
Exact ca taicasu fiul lui Lefter este un ANALFABET si un DROGAT care a OMORIT oamenii pe strada, si taicasu a OMARIT o femeie pe strada, LA PUSCARIE CU AMINDOI , niste CACATI de oameni
6
0
un circ mituit condus de dancu constantin.
5
2
Nu am nimic cu nimeni , dar trebuie arestat si condamnat la ani grei de detentie !!! Si drogat si trei feluri de substante interzise , si bauturi alcolice in sange !!
21
0
Super celeritate ! Intr-un caz simplu de clar ! Sau ? Nu cumva .. ? Sau cumva ? ...
11
0
Rusine , Rusine Rusine !.se impunea retinerea domnului Lefter Costel ! De ce nu sa facut ? O pata urata ptr Politie !
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367