REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţiştii, către fosta iubită a lui Răducu Mazăre: ‘Vă aducem la cunoştinţă că nu suntem fraţi’

Poliţiştii, către fosta iubită a lui Răducu Mazăre: ‘Vă aducem la cunoştinţă că nu suntem fraţi’

Replica API 13 aprilie 2018 | 00:00 964

A ieşit cu maşina în decor

A ieşit cu maşina în decor

Anastasia Tănase

Anastasia Tănase, tânăra care a lăsat infirm un vârstnic, la Constanța, după ce a dat cu mașina peste el, a făcut-o lată din nou. De data aceasta, din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Este vorba de faptul că a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un copac, pe șoseaua Pipera. În plus, a făcut scandal la sosirea polițiștilor și a refuzat să sufle în etilotest. Precizăm că Anastasia este fosta iubită a lui Răducu Mazăre.

Fosta iubită a lui Răducu Mazăre (fiul lui Radu Mazăre - n.r.), Anastasia Tănase, a făcut un show de zile mari! Aceasta a provocat un accident rutier miercuri noapte, 11 aprilie, dar tot ea a fost cea care s-a luat la harță cu polițiștii. Totul s-a petrecut pe șoseaua Pipera, acolo unde, la un moment dat, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

Oamenii legii au fost nevoiți s-o încătușeze întrucât a refuzat orice fel de colaborare, inclusiv de a fi testată în vederea stabilirii alcoolemiei. Astfel, s-a ales cu dosar penal. În plus, polițiștii chiar i-au atras atenția să aibă grijă cum vorbește și să înceteze să-i mai numească frați.

”Vă aducem la cunoștință că nu suntem frați”, i-au spus aceștia, potrivit antena3. Cercetările continuă în acest caz, dar Anastasia s-a ales cu dosar penal și cu permisul de conducere suspendat. Precizăm că tânăra nu este la primul conflict cu legea în ceea ce privește latura rutieră. În luna august 2010 a provocat un grav accident de circulaţie pe bulevardul Ferdinand, în faţa Teatrului Fantasio. Simona Anastasia Tănase se afla la volanul bolidului său BMW X6, cu număr de înmatriculare B 18 EKE, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall spre strada Traian.

La intersecţia cu Ferdinand, tânăra începătoare a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit în plin o altă maşină de teren, marca Hyundai. În urma impactului, Hyundai-ul a fost proiectat pe o distanţă de 10 metri, în peretele unui imobil, iar BMW-ul a ajuns pe treptele Teatrului Fantasio. Din nefericire, bolidul condus de Anastasia a lovit şi un pieton, care traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Este vorba despre Gheorghe Chioaru, de 74 de ani, din Constanţa. Bărbatul a fost operat, fiindu-i amputat piciorul. În noiembrie 2015, tânăra a fost condamnată la 2 ani cu suspendare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg de ce atata rautate ???? Ce v-a facut fata aceasta??? Este foarte usor sa faci rau! Rau faci rau gasesti!!
0
0
Permis anulat si 2 ani la mititica
1
1
Moldovene , desi nu pot sa va simpatizez pt ca sunteti niste betivi nespalati si violatori ca la Vs care va futeti fiicele si va violati bunicile .... aici ai nimerit-o si cam ai dreptate ! Si eu am cunoscut cateva machidoance , majoritatea maritate care inghit slobozul la greu cand fraierii suntb plecati dupa facut afaceri si ele se dau femei de casa ! Ultima , duminica trecuta , la o nunta unde le-am cantat , i-am dat o muie in masina pe care nu o sa o uit repede , iar Stelica al Ei topaia dansul Pamporea ....
8
3
Ce aveti ma cu ea javrelor ? E o fata care este rebela si dezorientata ...bulangiilor ce sunteti ,repede sa aruncati cu pietre ...urata natie spurcata sunteti romanilor
4
8
Panarama stie de ce te-a numit 'frate', cum crezi ca a scapat prima oara de parnaie? L-a platit pe fratiorul tau mai mare, pe seful tau.
18
1
La primul accident, i-au luat probe biologice lui Raducu Jr. , ca ea era moarta de drogata. Nu ii place cocaina, doar adora cum miroase ! Dar pana si Raducu si-a dat seama ca e panarama si a lasat-o. Acum e doar curva interlopilor din km 5
20
2
Baba anastasia daca nu mai e in stare sa se tina de volan atunci sa se tina de ciocan.Cat mai rezista.Pt ca ciocanul o indoaie cu finalizare.
9
0
Bai, asa futacioase sunt machedoancele, nu ai vazut. Eu credeam ca doar moldovencelw noastre sunt arzoaice. Ce-ai facut maaa, cand am ajuns la Cta si am dat de make , mi-am schimbat impresia. Deci ce fac makedoancele nu face nimeni. Bai cum se foot, meserie tata! Moldovencele faceau nazuri la inghitit. Astea, mi-au supt pana a uscat-o ! Sa le dea D-zeu sanatate , ca tare-s bune !
19
3
ai facut de ras machedonimea , esti raul in persoana , nici dracul nu te va lua de nevasta , aventurile iti vor pune capac . MAI GRAV ESTE CA PUI IN PERICOL SI ALTE VIETI .
22
1
...este eronat sa dam atata atentie unei individe cu educatie redusa, trecuta sumar prin scoala cu singura performanta ca ar fi fost "iubita lui Raducu Mazare" ei asss.Ce face prostia din om....
29
0
Lasa-ti fata in pace bai labarilor
8
27
Niste panarame!Asta merita sa faca puscarie!
27
4
ESTE CEA MAI CURVA DINTE MACEDOANCE MAJORITATE PANARAME
37
5
panarama asta merita parnaie la greu!!!
34
1
Asta demonstreaza ce persoane fac parte din anturajul lui mazare si cine a condus cte timp de 12_14ani
37
1
.... o beizadea de machedon hot , o coarda penala cu mult silicon ... in creier !
46
1
Raducu al mazarii,ar cam trebui s-o iei de nevasta pe anastasia asta.Iti duce dorul si ii vine sa impunga in copaci.A si imbatranit.Tine-o pana ii scoti maseaua de minte ca apoi pleaca singura dupa tac-tu.
21
2
Pe intelesul cashchetelor garcea : ,,deci" daca ati inceput cu ,,va aducem la cunostinta ca nu suntem"...scosi din aceeasi gaura....deci,daca ati inceput cu asa ceva,sunteti de maro.Ce sa-i aduceti la cunostinta? Pai ce aia nu stie? Daca stati de vorba cu ea neprofesionist bineinteles ca ea va face frati daca vede carpe si nu autoritate.
13
27
Pleava societatii!!! Si nimic mai mult.
50
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367