REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Polițiștii constănțeni, activități preventive desfășurate în școli

Polițiștii constănțeni, activități preventive desfășurate în școli

Replica API 22 ianuarie 2020 | 00:00 304

Polițiștii constănțeni, la Școala numărul 10 din Constanța. La data de 21 ianuarie a.c, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfășurat activități informativ-preventive în cadrul proiectului ŞCOALA SIGURANŢEI TEDI, proiect dedicat elevilor claselor I.

Activitățile au avut loc la Școala Gimnazială Nr.16 ,,Marin Ionescu Dobrogianu” și Şcoala Gimnazială nr. 10 „Mihail Koiciu” din municipiu.

Elevii au primit informații referitoare la modul de interacțiune cu persoanele straine atât în viața reală, cât și în mediul online:

- Nu răspundeți mesajelor primite de la necunoscuți pe rețelele de socializare! Informați-vă părinții sau profesorii despre orice mesaj supărător!

- Nu acceptați cadouri de la persoanele necunoscute!

- Nu intrați în conflict cu colegii sau prietenii, comunicarea este cea mai bună metodă în rezolvarea oricărui conflict!

- Nu vă abateți de la drumul stabilit cu părinții spre școală/casă și nu vă urcați în mașina unui necunoscut, indiferent de motivul invocat!

- Nu deschideți ușa unor persoane străine, când sunteți singuri acasă!

În aceeași zi, poliţiştii au desfășurat activități pe linia prevenirii furturilor din locuințe, din autoturisme și a infracțiunilor de tâlhărie, în cadrul Campaniei naționale de prevenire „Hoții îți invadează intimitatea”.

Astfel, cetățenii întâlniți la clubul de pensionari, din municipiul Constanța, au primit broșuri cu sfaturi privind măsurile de prevenire pentru protejarea bunurilor personale și a integrității fizice și psihice.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bine explicati voi ce obligatii aveti atunci interactionati cu cetateanul si ce anume trebuie sa faceti inainte de legitimarea acestuia
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218