REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Polițiștii constănțeni au nemulțumiri privind vestele antiînjunghiere: ”Suntem trimiși ca porcii la tăiere”

Polițiștii constănțeni au nemulțumiri privind vestele antiînjunghiere: ”Suntem trimiși ca porcii la tăiere”

Replica API 22 martie 2018 | 09:30 175

Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) Constanța susține că s-a săturat de... ”cârpeală”, referindu-se la modul cum MAI ar încerca să acopere lipsurile din sistem. Potrivit reprezentanților sindicatului, picătura care a umplut paharul se referă la veste antiînjunghiere.

”Din datele noastre, IPJ Constanța a primit astfel de veste pentru aproximativ 10-15% din efectivele operative. Bătaie de joc la adresa polițiștilor operativi. Pentru că umilirea să fie totală, s-au distribuit <în paritate> între urban și rural după care a venit și bomboana de pe colivă acestui mare....fâs: cine stabilește și hotărăște cine primește și cine nu primește vestă. Calăii care subfinanțează sistemul de ordine și siguranță publică împart viața și moartea. Din păcate, oameni (?????) care conduc destinele țării, împăcați cu ideea că ei nu mai pot ieși din mocirla în care se scaldă,, aplică un principiu specific lor: după mine, potopul”, potrivit SNPPC Constanța. Astfel, reprezentanții sindicatului au adresat o întrebare ministrului Carmen Dan, legată de criteriile în baza cărora un polițist poate fi selectat pentru a primi o vestă antiînjunghiere ? ”Efectele acestei noi brambureli vor fi următoarele: polițistul cu vestă este sacrificat și trimis la intervenție că porcul la tăiere, având în vedere că celălat coleg NU are vestă. Concluzii: confort psihic diminuat, relație tensionată cu șefii și colegul care, neavând vestă, va evita să se expună la un eventual măcel. Polițistul care nu are vestă: sacrificat și trimis la intervenție că porcul la tăiere, având în vedere că NU am vestă. Concluzii: confort psihic diminuat, relație tensionată cu șefii și colegul care a primit vestă. Acest coleg va avea (cel mai probabil) pretenția că celălalt coleg (care are vestă) să se expună la un eventual măcel”, se mai arată în comunicatul de presă. Prin urmare, SNPPC recomandă polițiștilor operativi să dea dovadă de unitate, umanitate și loialitate reciprocă între ei: ”Ori primim toți veste, ori niciunul”. Concluzia a fost: Încă un motiv să participăm la mitingul din 24.03.2018!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai ca v-ati curvit,nu vreti si viagra,prezervative,tara e saraca voi cu represiunea cata frunza si iarba aveti pistoale folositi-le si nu mai sifonati banii pe veste antiinjunghiere ca nu sunteti cavaleri teutoni!
0
0
ba nea politistu,daca tu stai sa vina "smecherul"cu cutitul...nu are rodt discutia!imobilizat si dus la sectie!daca mai face glume pe drum,putina capaceala nu strica!fara semne ca nue voie in Romania -se supara derbedeu' si face plingere!Din cauza asta am ajuns de tot cacatu"!Si din cauza ca unii asa zisi politisti-nationali,locali,frontiera-se complac in tot felul de golanii,spagi,proceneti,etc...si uita de juramint!Rusine lor!Ceilalti ar trebui sa faca treaba buna sa scape poporul asta de lepre!Succes!
1
0
sa se dea veste celor care vin si aduna spaga in Prichindel Neptun pentru ca au o meserie foarte periculoasa , poate sare vreo baba si ii injunghie cu elasticul cu care leaga legatura de patrunjel.
6
0
Tu meriti o asomare intai.
0
8
Bataie de joc! Scoateti pistolul si Foc! Potoliti Criminalitatea si Golania in Romania !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614