REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Polițiștii constănțeni au stat de vorbă cu elevii despre substanțele interzise

Polițiștii constănțeni au stat de vorbă cu elevii despre substanțele interzise

Replica API 17 mai 2019 | 00:43 440

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în perioada 13-15 mai a.c., au desfășurat mai multe activități în rândul elevilor claselor V-VII ai Școlii Gimnaziale nr.40 "Aurel Vlaicu", din municipiul Constanța.

În acest context, polițiștii i-au invitat pe elevi să poarte o discuție liberă asupra pericolului pe care îl reprezintă consumul de substanțe interzise. Scopul acestor acțiuni este protejarea tinerilor de consecințele nocive, atât fizice, cât și psihice, ale drogurilor. Astfel, elevilor le-au fost prezentate și explicate categoriile de substanțe interzise de legile din România, dar și efectele pe care acestea le au asupra organismului și psihicului uman. Totodată, polițiștii au oferit adolescenților sfaturi preventive, însoțite de filmulețe educative, în ceea ce privește o reacție corectă și sănătoasă din partea elevilor la tentațiile consumului de substanțe interzise. Activitățile se subscriu campaniei locale inițiate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța "Pregătiți pentru viață".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si lea zis gaboreanu ca glanda pineala ii desteapta pe drogati d-aia e interzis sa bagi hash
0
0
Si elevii ce le-au zis? Da mai militienilor ce vreti sa stiti? Ei bine noi vrem sa consumam si chiar consumam! Daca voi sunteti tampiti si interziceti drogurile recreationale astae, consumam ce gasim cand gasim, cum gasim cu efectele de rigoare. E o noua generatie bai militieni educati la campina, vremea voastra de gunoaie tortionare a trecut pacat ca nu ati fost chinuiti de vii pentru genocidul comis inclusiv cel cultural! Oricum stiti ce va asteapta pe lumea ailalta!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218