REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Polițiștii constănțeni au vorbit cu elevii despre capcanele de pe internet

Polițiștii constănțeni au vorbit cu elevii despre capcanele de pe internet

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:13 471

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, la data de 16 septembrie a.c., au continuat seria activităților preventive cu elevii claselor a V-a din cadrul Liceului Tehnologic ,,Gheorghe Duca” și Liceului Teoretic ,,Traian”,din municipiul Constanța.

În acest context, polițiștii au discutat cu elevii despre ceea ce implică postarea datelor personale pe rețelele de socializare, care ar putea fi capcanele și adevăratele pericole ce se ascund în spatele fotografiilor sau mesajelor unor persoane cunoscute doar pe site-uri de socializare. Scopul întâlnirii cu elevii este reducerea riscului de victimizare a minorilor și implicării acestora în comiterea unor fapte ilicite comise în mediul on-line. La activități au participat și reprezentanți ai A.N.I.T.P. Constanța și C.P.E.C.A. Constanța, care le-au prezentat copiilor consecințele traficului de persoane și ale consumului de substanțe ilegale. Activităţile desfăşurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor - prioritate naţională şi locală şi proiectul "Pregătiți pentru viață".

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ii invete sa se fereasca singuri. Sa le sublinieze faptul ca Politia este incompetenta in proportie de 70 la suta.
0
0
Atunci cand in politie 90 la suta dintre militieni asociaza online ul cu facebook ul ca atat stiu, se dus sa i invete pe ei mici care sunt deja niste muci profesionisti in domeniul online. Prostie marca militie. Invata ti va proprii militieni care i treaba cu netul panaramelor, va faceti de tot rahatul.
0
0
Macar sa le vorbeasca ca de facut nu fac nimic in privinta asta sau daca fac , este prea putin . Au impanzit Constanta si judetu cu droguri , droguri de tot felu . Din zi in zi sunt tot mai multi tineri care se drogheaza si de la varste din ce in ce mai mici . INSTITUTIILE STATULUI SUNT FOARTE INDIFERENTE . NUMAI CAND SE INTAMPLA LUCRURI EXTREM DE GRAVE CUM AR FII CRIMELE DE LA CARACAL , II VEDEM PE POLITISTI MISCANDUSE . ALTFEL NICI O MISCARE . NE MOR COPII DOMNILOR POLITISTI . FACETI CEVA PANA NU VOR AJUNGE DROGURILE SI LA COPII VOSTRI .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920