REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Poliţiştii constănţeni continuă campaniile preventive: au stat de vorbă cu elevii şi au luat străzile la pas!

Poliţiştii constănţeni continuă campaniile preventive: au stat de vorbă cu elevii şi au luat străzile la pas!

Replica API 7 decembrie 2017 | 00:00 251

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii de proximitate din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, au marcat, la data de 6 decembrie a.c., prin activități informativ-preventive desfășurate în unități de învățământ din municipiul Constanța, ,,Ziua mondială a Drepturilor Omului”, care este sărbătorită la nivel internațional.

În acest sens, elevii au fost informați de polițiști despre faptul că la data de 10 decembrie 1948, la Paris, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a adoptat Declarația Universală a Drepturilor Omului, care stipulează că toți oamenii s-au născut cu drepturi egale și inalienabile, precum și cu libertăți fundamentale.

Activitățile fac parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor – prioritate națională și locală.

Totodată, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, însoțiți de polițiștii de proximitate din cadrul aceleiași secții de poliție, au desfăşurat activităţi informativ-preventive conform programelor, proiectelor și campaniilor de prevenire a criminalității implementate, atât la nivel național, cât și local.

Astfel, au fost derulate activități de prevenire a infracțiunilor contra persoanei, în special a tâlhăriilor, în cadrul campaniei ,,Hoții sunt creativi, fii preventiv!” Polițiștii au distribuit materiale informative cu sfaturi de prevenire a victimizării cetățenilor, acordând atenție deosebită persoanelor de vârsta a treia, care pot deveni ușor victime ale infracțiunilor de tâlhărie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218