REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Polițiștii constănțeni continuă seria activităților preventive

Polițiștii constănțeni continuă seria activităților preventive

Replica API 17 ianuarie 2020 | 00:00 441

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, La data de 15 ianuarie a.c., au desfășurat activități informativ - preventive pe linia prevenirii furturilor din locuințe, a furturilor auto și a infracțiunilor de tâlhărie, în cadrul Programului național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și Campaniei „Hoții îți invadează intimitatea”.

Acțiunea de informare a avut loc în zona clubului de pensioari de pe strada Dezrobirii din Constanța. În acest context, sub motto-ul campaniei „Ce lasă în urma lor este mai dureros decât furtul în sine”, polițiștii au discutat cu cetățenii despre comportamentul preventiv și le-au oferit sfaturi utile în diminuarea riscului de victimizare. Discuțiile au fost completate cu prezentarea unui filmuleț 3D (furt din locuință), Virtual Reality, cu ajutorul ochelarilor speciali oferiți de partenerii campaniei, „SC FERONERIA SA”.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
GATA A PRINS O BABUTA CU PATRUNJEL ... BV BV FAPTA MARE DOMNILOR
1
0
De ce nu se discuta cum s-ar putea face ca si romanii sa beneficieze cu adevarat de dreptul la autoaparare,asa cum americanii,si ei oameni nu extraterestri il au. Daca intr-o tara la nivelul de dezvoltare la care nu o sa ajungem niciodata ca SUA cetatenii au dreptul de a se apara inclusive cu arnma fara cacaturi ca la noi,pai ce,adica noi astia mai antediluvieni speram ca asa zisele autoritati sunt mai bune ca acolo ? Fals. Care preventie?! Daca jegul vrea sa te talhareasca,o face stiind ca pedepsele ori sunt ridicole,ori chiar nu vin. Doar norocul face ca unii sa scape in decursul vietii.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218