REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Polițiștii constănțeni, de vorbă cu turiștii din Neptun

Polițiștii constănțeni, de vorbă cu turiștii din Neptun

Replica API 26 iunie 2018 | 00:29 383

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Constanța, la data de 25 iunie a.c., au fost alături de turiștii veniți pe litoralul Mării Negre, în stațiunea Neptun, pentru a le oferi acestora sfaturi și recomandări atfel încât cei prezenți pe malul mării să-și petreacă vacanța în liniște și siguranță.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii constănțeni au discutat cu turiștii despre adoptarea unor comportamente antivictimale, cu scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea disparițiilor de minori, a faptelor antisociale, a furturilor de pe plajă, din camerele de hotel și din autoturisme. În cadrul activității de prevenire, cetățenii au fost informați despre faptul că, de cele mai multe ori, infractorii acționează profitând de lipsa de vigilență a turiștilor, constituind un moment prielnic pentru sustragerea bunurilor de valoare de pe plajă, din camerele de cazare sau din autoturisme. Pentru o vacanță în siguranță, polițiștii vă recomandă să supravegheați în permanență copiii, în special pe plajă sau în zonele aglomerate și, pe cât posibil, cei mici să cunoască numele și numărul de telefon al părinților, sens în care polițiștii constănțeni au înmânat celor mici brățări de vacanță dar și materiale informative. În cazul în care copilul se pierde, polițiștii îi sfătuiesc pe părinți să-i învețe pe cei mici să ceară ajutorul unui polițist sau unui adult însoțit de un copil și să nu se depărteze de zona în care aceștia și-au văzut părinții ultima dată.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bine sta Politia Mangalia de vorba si cu cetatenii sa ne spuna si noua de ce inca sunt toti vanzatorii de droguri in libertate, si toti tiganii de sar la bataie si nu patesc nimic. Sa ne explice de ce nu actioneaza nimeni.
0
0
Actiunile preventive sunt oricum binevenite si mult mai economice financiar. Bine gandit si realizat. Parlamentarii cand vor face asa, in afara de perioada votarii.
0
0
mai bine statea primarul Mangaliei de vorba cu turistii, sa le explice el de ce ii mananca serpii si sunt balariile cat casa prin Neptun si pe tot litoralul
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614