REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Poliţiştii constănţeni: „Hoţii sunt creativi, fii preventiv”

Poliţiştii constănţeni: „Hoţii sunt creativi, fii preventiv”

Replica API 1 septembrie 2017 | 00:00 345

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța au lansat o nouă campanie de prevenire a furturilor din locuinţe, intitulată ,,Hoţii sunt creativi, fii preventiv!”.

Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţă, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conţin recomandări destinate autoprotecţiei și organizarea de acţiuni pentru grupurile ţintă.

Activitățile se vor derula în întreg județul Constanța, în perioada august-decembrie anul curent, aceasta fiind iniţiată de Inspectoratul General al Poliţiei Române - Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi Groupama Asigurări. Polițiștii au derulat o activitate informativ-preventivă în parcul din zona Casei de Cultură din municipiul Constanța, unde au distribuit peste 300 de pliante și 20 de afişe, cetățenilor, asociaţiilor de proprietari, centrelor comerciale și au oferit sfaturi și recomandări beneficiarilor campaniei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vedeti hoti in actiune strigati,nu fiti labagii! Daca se poate ,dati in ei cu orice apucati,chiar nu contreaza cu ce,doar sa le faceti cat mai mult rau! Ofertantii de lucruri ,,ieftine'' sa fie intrebati cu voce cat mai stridenta daca Marfa este sau nu de furat,asa incat sa se auda la suta de metri,ca apoi daca insul fuge,sa fie urmarit si caftit zdravan,eventual cu ceva oase rupte,la picioare si maini. Oameni buni,fiti cruzi cu hotii,este ceva OK! Astia in caz de calamitati pot sa ne ucida,asta este mentalitatea lor! Hai sa aducem frica fata de societatea cinstita dar dura fata de hoti!
1
0
da , dar printre acesti hoti creativi se regasesc si colegi de-ai dvs, care, culmea astapta pensii nesimtite. Cum comentatii aceste acuzatii, de fapt prinsi in flagrant. Sa va mai credem, intai faceti-va curatenie in ograda si apoi ridicati capul Ceea ce incerc eu sa expun este o contradictie intre ce solicitati si ce faceti. Vrei cinste, corectitudine, fii exemplu
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102