REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Poliţiştii constănţeni: "Protejează-ţi autoturismul!"

Poliţiştii constănţeni: "Protejează-ţi autoturismul!"

Replica API 1 iulie 2017 | 00:00 375

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu poliţiştii de proximitate din cadrul Poliției municipiului Constanţa au desfăşurat activităţi informativ-preventive conform programelor, proiectelor şi campaniilor de prevenire a criminalităţii aflate în derulare atât la nivel naţional cât şi local.

Astfel, au fost derulate activităţi de prevenire a furturilor din autoturisme de pe raza municipiului, cetăţenii fiind informați despre faptul că furturile din autoturisme sunt de obicei furturi oportuniste. Bunurile lăsate în interiorul mașinilor, la vedere, atrag ca un magnet hoții, fiind dese situațiile în care acțiunea infractorilor este ușurată și de faptul că șoferii lasă portierele neasigurate.

Oamenii legii le-au recomandat cetățenilor să nu îşi lase bunuri la vedere în autoturism chiar dacă sunt sau nu de valoare, să aleagă cu grijă locul de parcare, de preferat o zonă circulată, bine iluminată sau în spațiile cu supraveghere video. Totodată, polițiștii constănțeni au desfășurat activități informativ preventive la Școlile de șoferi din Constanța, abordând teme privind educația rutieră și prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, respectiv prevenirea furturilor de/din auto.

Viitorii conducători auto au fost instruiți cu privire la măsurile minime de siguranță pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de/din auto precum și cu privire la necesitatea respectării Codului Rutier. Obiectivele campaniei constau în informarea cetăţenilor cu privire la măsurile de siguranţă personală pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor, precum şi prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai ciocoflenderilor, voi pentru ce sunteti platiti ;sa dati numai sfaturi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218